DOLAR 32,5306
EURO 34,7828
ALTIN 2424,289
BIST 9721,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lüksün tanımı Loda imzalı Capella ile değişiyor…

    Lüksün tanımı Loda imzalı Capella ile değişiyor…
    10.02.2020
    A+
    A-

    Evlerde ‘Daha çok alan, daha çok hayat’ felsefesinden yol çıkarak hazırlanan Capella Köşe Koltuk, sade ama güçlü tasarımıyla ön plana çıkıyor. Modern bir perspektifte yaratılan Capella, birden fazla modülüyle dekorasyonda özgürlük sunarken, farklı boyutlardaki yaşam alanlarına kolayca uyum sağlıyor.

    Konfor ve şıklığın referansı…

    Sadeliği güçlü bir kimliğe dönüştüren Capella Köşe, 21.yüzyılın dekorasyon kodlarını başarıyla taşıyor. Çağdaş dekorasyonun özel bir örneği olan Capella, sofistike evlerin karakteristik stiliyle bütünlük yakalıyor.

    Konforu merkeze alan tasarım, ayrıntılardaki lüks ve zengin tercihlerle dikkat çekiyor. Sırt bölümünde benzersiz bir işçilik sergileyen dikiş detayları Capella’yı daha özel kılarken, birinci sınıf kumaş seçimi lüks iddiasını sürdürüyor. Geniş oturma alanı, rahatlığına düşkün kişilerin vazgeçemeyecekleri bir sığınak olurken, minderler bu sığınağın en önemli yardımcılarına dönüşüyor. Alt panelinin tamamen ahşap olması, sunulan geniş renk yelpazesinin her tonuyla göz alıcı bir uyum yakalarken, yastık ve minderlerdeki farklı desenler, güçlü bir görsel efekt yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.