DOLAR 32,4772
EURO 34,9459
ALTIN 2435,429
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lüleburgaz’da Özgürük Caddesi’ne bisiklet yolu yapılıyor

    Lüleburgaz’da Özgürük Caddesi’ne bisiklet yolu yapılıyor
    28.11.2020
    A+
    A-

    Lüleburgaz Belediyesi ekipleri, kentin önemli arterlerinden biri olan Özgürlük Caddesi’ndeki asfalt çalışmalarında son aşamaya geçti. Başkan Gerenli’nin yakından takip ettiği çalışmalar tamamlandıktan sonra caddeye bisiklet yolu çizgileri yapmak için çalışma başlatılacak.

    Lüleburgaz Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün yaz aylarında altyapısını tamamen yenilediği Özgürlük Caddesi’nin asfaltlama çalışmalarında son aşamaya geçildi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler caddede aşınma asfaltı dökümü için çalışma başlattı. Ekiplerin hummalı bir şekilde sürdürdüğü çalışmaların en kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

    Gerenli bilgi aldı

    Çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ekiplerden bilgi aldı. Bir süre caddedeki çalışmaları yerinde takip eden Gerenli, daha sonra kent genelindeki diğer çalışmaları takip etmek üzere caddeden ayrıldı.

    Bisiklet yolu geliyor

    Son aşamanın da tamamlanmak üzere olduğu Özgürlük Caddesi’nde, asfalt işlemi sona erdikten sonra bisiklet yolu çizimi için çalışmalar başlayacak. Caddenin büyük bir bölümünde olacak olan bisiklet yolu, Lüleburgaz’ın dört bir yanını bisiklet çevreyolu gibi bağlayacak yolların ilki olma niteliği taşıyor.

    Temizlik şantiyesi yükseliyor

    Özgürlük Caddesi’ndeki çalışmalar devam ederken Başkan Gerenli belediye temizlik personeli için yapılan temizlik şantiyesi binasını incelemeye geçti. Gerenli, temizlik personelinin daha konforlu ve rahat bir çalışma ortamının olacağı şantiye binası hakkında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.