DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lumberjack ile Sonbaharda hareket özgürlüğünü yaşayın

    Lumberjack ile Sonbaharda hareket özgürlüğünü yaşayın
    04.09.2018
    A+
    A-

    Dünya trendlerini konforla birleştirerek ayağınıza taşıyan Lumberjack, her yaşa ve zevke hitap eden modellerin yer aldığı 2018 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu herkesin beğenisine sunuyor. Spor ve outdoor gruplarıyla aktif ve tarz bir koleksiyon yaratan Lumberjack, doğa için tasarlanan ürünlerinin sağlamlığını ve fonksiyonelliğini bu sonbaharda da şehre taşımaya devam ediyor.

    Gri, siyah, bej, lacivert, bordo, kahverengi ve pastel tonların bolca kullanıldığı koleksiyonda günün her anına eşlik edecek rahat, kullanışlı casual ayakkabılar, waterproof özellikli modeller, dayanıklı yapıya sahip ürünler ön plana çıkıyor. Konforu moda ile buluşturan modellerde eskitme malzemeler ön plana çıkarken, bağcık ve trok detaylar ile klasikliğin yanı sıra vintage bir görünüm ile İtalyan modasına vurgu yapılıyor.

    Spor grubuyla da oldukça dikkat çeken Lumberjack, sonbahara geçiş döneminde yapacağınız tüm aktivitelere şıklık katıyor. Maximum nefes alabilen üst yüzeyi, bilek desteği sağlayan ayak yakası, sonbahar kombinlerine trend bir görünüm kazandırıyor. Ayağı kavrayan hafif ve şık modellere, dikkat çekici dikişler ve renkli bağcıklar eşlik ediyor. Rahat kesim gömlekler, casual pantolonlar, sonbaharın favorisi denim ceketler ve jean’lerle kolayca kombinlenebilen Lumberjack Sport Grubu, günün her anında ve her ortamda hem şık hem konforlu olmak isteyenlerin tarzının en özel tamamlayıcısı olacak. Mavi, gri, beyaz, lacivert ve pembe tonlarının ağırlıkta olduğu modellere sonbahar esintisi tüm enerjisiyle yansıyor. Koleksiyonunda yer alan beyaz taban detaylı ayakkabılarda dikkat çeken renkli şerit detayları ise yeni sezonun tüm kombinlerine şık bir görünüm kazandırıyor.

    Hem iş hayatı hem günlük kullanım için oldukça uygun, sade ama şık casual modeller ise sonbahar aylarında kurtarıcı parçalar arasına giriyor. Bol gömlekler, chino pantolonlar ve blazer ceketlerle kombinlendiğinde gece için şık bir görünüm yakalanabilirken, ofis ortamında spor şıklıktan vazgeçemeyenler için de ideal bir alternatif oluşturuyor.

    Kışın zorlu hava şartlarında ayaklarınızı ısıtıp koruyan, dişli taban özellikleriyle kaygan zeminlerde güvenle adım atmanızı sağlayan yapılarıyla Lumberjack outdoor botlar, canlı renk seçenekleriyle kışınıza renk getiriyor.Darbe emicilik, esneklik ve nefes alma özellikleri ile Lumberjack Sonbahar/Kış sezonunda kullanıcı dostu bir koleksiyona imza atıyor. Hem hafta sonu aktivitelerinde hem şehir içi günlük kullanımlar için tercih edilebilecek Lumberjack Outdoor Grubu’nda yer alan ayakkabı modelleri, soğuk ve yağmurlu havaların vazgeçilmezi olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.