DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    M1Konya AVM Çanakkale ruhunu yaşatıyor

    M1Konya AVM Çanakkale ruhunu yaşatıyor
    26.10.2020
    A+
    A-

    Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda misafirlerini anlamlı bir sergiyle karşılamaya hazırlanıyor. Alışveriş Merkezi, 29 Ekim – 12 Kasım tarihleri arasında, Çanakkale Savaşı’ndan kalan eşyalarla fotoğrafların sergilendiği Çanakkale Gezici Müze Sergisi’ne ev sahipliği yapacak.

    Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1Konya AVM, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ziyaretçilerini özel bir sergi ile karşılamaya hazırlanıyor.

    Ülkemizin bağımsızlığı için Çanakkale’de canlarını feda eden kahramanlarımızın günlük hayatlarından kesitler sunan Çanakkale Sergisi, 29 Ekim – 12 Kasım tarihleri arasında M1Konya AVM’nin misafirleri ile buluşacak. Tüm imkânsızlıklara rağmen düşmana karşı kazanılan zaferde bir destan yazan atalarımızı yad eden ve Çanakkale Savaşı’nın mirasına sahip çıkan bu çok özel serginin, Konyalılardan büyük ilgi görmesi bekleniyor.

    M1Konya AVM’nin ev sahipliği yapacağı Çanakkale Gezici Müze Sergisi, Çanakkale Savaşı’ndan kalan eşyaları ve fotoğrafları sergileyerek, askerlerimizin o dönemki günlük yaşamını bugüne aktaracak. Sergi, pandemi koşulları ve önlemleri dikkate alınarak düzenleniyor. Ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviye gözeten M1Konya AVM, geçtiğimiz günlerde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanmıştı.

    Hijyenik ve Sağlıklı Alışveriş

    Tek kat üzerine kurulu yerleşimi, geniş koridorları ve açık otoparkı ile M1Konya AVM, normalleşme sürecinde misafirlerine havadar ve sağlıklı ortamlar sunuyor. Girişlerde uygulanan temassız dijital termometre ile ateş ölçümü, maske kontrolü ve diğer pandemi dönemi önlemlerini titizlikle uygulayan AVM, hijyenik ve sağlıklı alışverişin adresi olmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.