DOLAR 32,5129
EURO 34,9661
ALTIN 2437,443
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Maceracı Yüzgeçler Emaar Akvaryum’da çocuklarla buluşuyor

    Maceracı Yüzgeçler Emaar Akvaryum’da çocuklarla buluşuyor
    24.01.2019
    A+
    A-
    Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, bu sömestr tatilinde de çocukların gözde eğlence merkezi olmaya devam ediyor. 25-27 Ocak tarihlerinde akvaryumda düzenlenecek Minika Festival’inde, çocuklar Maceracı Yüzgeçler’in sevimli kahramanları Biba ve dostlarını tanıma fırsatı bularak eğlence dolu anlar yaşayacaklar.
    İstanbul Boğazı’nın sürprizlerle dolu dünyasını konu eden Maceracı Yüzgeçler’in sevimli kahramanları Biba, Çupa, Tuti, Babu, Taka Hamsi ve Alesta, Emaar Akvaryum’da düzenlenen Minika Festivali’nde çocuklarla buluşacak. Şaşkın ve neşeli bir barbunya balığı olan Biba ve dostlarıyla tanışma fırsatı bulan çocuklar, MC yönetiminde gün boyu sürecek etkinliklerle tatillerine unutulmaz anılar katacak.
    25 – 27 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek eğlence dolu festivalde, maskotlar, çizgi film gösterimi, çeşitli yarışmalar, birbirinden renkli boyama oyunları, puzzle atölyesi ve sürpriz hediyeler yer alacak.
    Binlerce farklı deniz canlısı ve amfibi Emaar Akvaryum’da
    Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, 7 tematik bölümde 200 türün üzerinde 20 bin deniz canlısı ve amfibiye ev sahipliği yapıyor. Canlıları uzmanları tarafından beslenirken izleme fırsatı sunan Emaar Akvaryum, dilerseniz 270 derece açıyla deniz canlılarının gözlemlenebildiği akrilik tünelde dilerseniz de uzmanlar eşliğinde yapacağınız eşsiz bir dalış ile vatozlar, gitar köpekbalıkları ve binlerce deniz canlı arasında özel bir yolculuğun çıkma fırsatını sunuyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.