DOLAR 32,3239
EURO 35,0748
ALTIN 2282,594
BIST 9007,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mahall Ankara’da yeni bir hayat başlıyor

    Mahall Ankara’da yeni bir hayat başlıyor
    15.03.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin önemli gruplarından Türkerler Holding’in gayrimenkul geliştirme projelerinden birisi olan Mahall Ankara, DJ Ozan Doğulu’nun performansıyla renk kattığıözel bir geceye ev sahipliği yaptı.

    Yaşamın başladığı, Ankara’nın en prestijli projeleri arasında yer alan Mahall Ankara, düzenlediği renkli gecede Ankara’nın önemli simalarını ağırladı. Düzenlenen etkinlikte DJ Ozan Doğulu’nun performansıylakeyifli zamanlar geçiren Ankaralılar, projeyi de yakından tanıma fırsatı elde etti.

    Gecede konuşanPazarlama ve Satış Koordinatörü Yelda Kızıltan, Türkerler Holding’in iş hacmi ve yenilikleri ile Türkiye’de inşaat sektörüne yön verdiğini dile getirerek, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Mahall Ankara, bulunduğu konum ile Ankara’nın en işlek güzergahında yer almaktadır. Karma bir proje olarak tasarlanan Projemiz; ofis, konut, mağaza ve residence hizmetleriyle sakinlerimizin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlandı. Bu vesile ile düzenlenen gecemizde siz kıymetli konuklarımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.”

    Ankara’nın Yükselen Yıldızı : MAHALL ANKARA

    Başkentin yükselen gayrimenkul yıldızı Mahall Ankara, Eskişehir Yolu’ndaki eşsiz konumu ve bünyesinde; iş, yaşam ve alışveriş alanlarını bir arada bulundurmasıyla konut ve ofis arayanların yeni gözdesi olarak dikkat çekiyor. Proje; yanı başında yer alan bakanlık binaları, kamu kurumlarının yerleşkeleri, şehir hastanesi ve özel yatırımlar, 5 dakika yürüme mesafesindeki metro, meydanında yer alan mağazaları, kafe ve restoranlarıylaAnkaralıların yenicazibe merkezi.

    Mahall Ankara; ofis, konut, residence ve alışveriş unsurlarını bir arada bulunduran karma bir yaşam merkezi. 214 ofisten oluşan 18 katlı Kule Ofis, 101 ofisin bir arada bulunduğu yatay ofis ve evinizin konforunda çalışmanıza imkan sunan 191 Home Office bloklarıyla iş hayatına dair tüm ihtiyaçlarınızı tek bir merkezde bulunduruyor. Mahall Ankara, 10 bin kişinin yaşayacağı, çalışacağı, eğleneceği, Divan residence hizmetinin de sunulduğu,konut, ofis ve mağazalardan oluşan farklı ve çok yönlü bir karma proje.

    Mahall Ankara, yalnızca iş hayatına dair çözümler sunmakla da kalmıyor. 24 katlı iki blokta yer alan; 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1’lik 246 konutuyla, konfor anlayışına bambaşka bir bakış açısı katıyor. Mahall Ankara sakinleri, yaşam alanındaki 64 mağaza, kafe ve restoran ile tüm aradıklarının bir arada bulabiliyor. Her daireye özel tahsis edilen açık ve kapalı otopark ve konutlara özel depolar ile sadece site sakinlerinin kullanabileceği spor salonu ve yüzme havuzu ile Mahall, konfor arayanların yeni adresi olarak Başkentlileri ağırlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.