DOLAR 32,5151
EURO 34,5875
ALTIN 2501,381
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Mahall’lerde KDV indi avantajlar peş peşe geldi

    ‘Mahall’lerde KDV indi avantajlar peş peşe geldi
    22.05.2018
    A+
    A-

    Türkiye ekonomisinin güçlü gruplarından Türkerler Holding, tapu harcı, KDV ve faiz desteğinin ardından, gayrimenkul sektörünün başlattığı tarihi kampanyayı güçlü bir katkıyla daha ileri taşıdı. Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde ödeme koşullarına yeni avantajlı seçenekler ekledi. Mahall Bomonti İzmir’de, KDV indirimine ek olarak, 30 Haziran’a kadar peşinatsız yüzde 15 indirim, 0,98 banka kredisi avantajı sağlandı. İsteyenler Mahall Bomonti İzmir’de nakit alımlarda yüzde 20 indirim avantajından da faydalanabiliyor.

    Mahall Ankara’da ise KDV indirimine ek olarak nakit ödemede yüzde 20 indirim sunuluyor. Projede ayrıca yüzde 5 peşinatta ödemelere 1 yıl sonra başlama imkanı ve ‘Hemen Teslim’ avantajları sunuluyor.

    Türkerler Holding, Türkiye ekonomisinin lokomotifi gayrimenkul sektöründe başlayan tarihi kampanyayı bir adım ileri taşıdı. Tapu harcı ve KDV oranlarındaki indirim kararının ardından, kamu bankalarında konut kredi oranını 0.98’e indirmesi sektörde tarihi bir kampanyaya dönüştü. Türkerler Holding de Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde KDV indirimine ek olarak faizleri sıfırlamanın yanında, farklı ödeme avantajları sunan kampanyalara başladı.

    Mahall Bomonti İzmir projesinde, ofislerde 84 ay, konutlarda 72 ay faizsiz taksit seçeneğine ek olarak peşin alımlarda % 20 indirim uygulanıyor. Ayrıca peşinatsız %15 indirim,0,98 banka kredisi avantajı sağlandı. Mahall Ankara’da ise nakit ödemelerde yüzde 20 indirimle veya yüzde 5 peşinatta ödemelere 1 yıl sonra başlama avantajıyla ofis ve konut sahibi olmak mümkün. Her iki projede de kampanya fırsatları stoklarla sınırlı ve 30 Haziran’da sona erecek.

    Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, kamu ve özel sektörün destekleriyle çok cazip bir ortam yaratıldığını vurgulayarak, “KDV, tapu harcı ve faiz oranlarındaki indirim kararı gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi. Türkerler olarak biz çıtayı daha yukarı taşıdık. Henüz kampanyamızı duyurmadığımız halde satış ofislerimizde ciddi bir yoğunluk yaşamaya başladık. Vatandaşlarımızın ve yatırımcıların bu avantajları çok iyi değerlendireceğine inanıyoruz” diye konuştu.

    İzmir’de yaşamak, çalışmak ve eğlenmek için en iyi yer: Mahall Bomonti İzmir

    Mahall Bomonti İzmir; kentin, yaşam kalitesi, tasarım anlayışı, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olarak tasarlandı. İzmir’de, tarihi Bomonti arazisinde, fabrika binalarından oluşan 9 tarihi binanın restorasyonu ve yeni inşa edilecek 3 blokla birlikte uluslararası standartlarda yepyeni bir yaşam, iş ve eğlence merkezi kurulacak. Uluslararası standartlarda ofis katları, rezidanslar, dünya markası eğlence ve alışveriş markalarından oluşan meydanı, müze, açık hava sineması, tüm körfeze hakim seyir terası, şık restoran ve kafelerden oluşacak proje, özgün konseptiyle İzmir’de birçok ilki bir arada sunacak.

    Hemen taşınma fırsatı sunan özel bir proje: Mahall Ankara

    İnşaatı tamamlanan ve yaşamın başladığı Mahall Ankara, 10 bin kişinin yaşayacağı, çalışacağı, eğleneceği konut, ofis ve mağazalardan oluşan farklı ve çok yönlü bir karma proje. Mahall Ankara, kentin yükselen yıldızı Eskişehir Yolu’nda, projenin yanı başında yer alan bakanlık binaları, kamu kurumlarının yerleşkeleri, üniversiteler, şehir hastanesi ve özel yatırımlar ile tam bir cazibe merkezi haline geliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.