DOLAR 32,5171
EURO 34,9014
ALTIN 2441,99
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Makyajda çiçek tonları

    Makyajda çiçek tonları
    18.09.2020
    A+
    A-

    Baharda ve yazın açan çiçeklerin güzel renklerinden ilham alan essence, bahara özel hazırladığı Trend Edition BLOOM BABY, BLOOM! serisi ile enerjinizi yükseltecek. Far Paleti, makyaj bazı, blushlighter, dudak parlatıcısı ve highlighter’dan oluşan seri, yaz sonunda size bahar çiçekleri gibi canlı bir görünüm kazandıracak.

    essence bahar ve yaz aylarında açan çiçeklerden ilham alarak geliştirdiği Trend Edition BLOOM BABY, BLOOM! serisi ile yaza canlılık katıyor.

    İlkbahar ışıltısı yüzünüzde

    İki farklı renk seçeneğine sahip BLOOM BABY, BLOOM! Baked Highlighter, yüzünüze nefes kesici bir aydınlık katacak. Yüksek kapatıcılığa sahip dokusuyla kolay uygulanan highlighter’ı bir fırça yardımıyla veya parmaklarınızı kullanarak az miktarda elmacık kemikleri üzerine, kaş altlarına veya burun kemeri üzerine uygulayın, yüzünüze bahar ışıltısı vermek için dağıtın ve ışıltının keyfini çıkarın.

    Pembeden maviye 9 bahar rengi

    BLOOM BABY, BLOOM! Far Paleti, açık kırmızı ve pembe tonlardan canlı sarı ve mavi tonlarına kadar dokuz büyüleyici bahar rengi içeriyor. Adeta uçsuz bucaksız bir çiçek bahçesinin tüm renk tonlarını içinde barındıran palette bitişleri mat, metalik ve parlak nüanslara sahip renklerin tümü yüksek pigment içeriyor.

    Makyaja çiçek esintisi katan baz

    Yazın tadını tüm duyularınızla çıkarmanız için BLOOM BABY, BLOOM! Serisi, parlak ve çiçeksi renkleri içeren ürünlerin yanında kusursuz bir bitiş sunan ve makyaja hafif bir çiçek esintisi katan Healthy Glow Makyaj Bazı’nı da içeriyor. Healthy Glow Makyaj Bazı, besleyici dokusu sayesinde cildi fondöten uygulamasına hazırlıyor. İçeriğindeki yağ cilt tarafından hızla emilerek yağlı bir görünüme neden olmuyor.

    Yanaklarda bahar tazeliği

    Zarif, pembe ve elma yanaklarla taze bir bahar görünümüne kavuşmak ister misiniz? Öyleyse, BLOOM BABY, BLOOM! Blushlighter tam size göre! Yumuşak ve eriyen dokusu ile uygulama sırasında ciltte yokmuş gibi hafif hissettirir ve metalik mat bir etki yaratır.

    Dudaklar ışıl ışıl

    “Işıl ışıl” sloganıyla BLOOM BABY, BLOOM! Nectar Dudak Parlatıcı kırmızı ve turuncu olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunuyor. Nefes kesici renklerinin yanı sıra içeriğindeki jojoba yağı ve E vitamini sayesinde hassas dudak derisine bakım da yapıyor. Jumbo boy aplikatörü ve çiçeksi renkleriyle her stile uygun canlı bir bahar görünümü yaratmak için dudak yüzeyine bolca uygulayıp ışıl ışıl bir görünüm elde edebilirsiniz.

    essence ürünlerine; Rossmann, T-shop,  eveshop, Watsons ve gratis. com adreslerinden de ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.