DOLAR 32,328
EURO 35,0688
ALTIN 2282,299
BIST 9002,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Makyol Santral’de yaşam başladı

    Makyol Santral’de yaşam başladı
    04.07.2019
    A+
    A-

    Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir’in merkezinde 55 yıllık köklü Makyol tecrübesiyle hayata geçirdiği Makyol Santral projesini ev sahiplerine teslim ediyor. Anahtar teslimleri devam eden projede yaşam, 1 Temmuz itibariyle başladı.

    Geliştirdiği projeler ile gayrimenkul sektörüne ‘öncelikle güven’ kazandıran Makyol Gayrimenkul’ün Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirdiği projesi Makyol Santral’de yaşam başladı.
    Tamamı teras veya balkonlu toplam 5 blokta 403 daire ve 9 villanın yanı sıra, ticari ünitelerin de yer aldığı Makyol Santral, ev sahipleri için her detayı düşünülmüş kompakt bir yaşam alanı sunuyor. Satışı devam eden daireler için anahtar teslime özel 3 bin 400 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı devam ediyor. Kampanya kapsamında değeri her geçen gün artan Makyol Santral’de yaşamak isteyenler için 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor.

    “Taahhüt ettiğimiz zamanda teslim ettik”

    Makyol İnşaat’ın Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu, Makyol Santral’i, Bahçeşehir’e değer katacak bir yaşam alanı olarak geliştirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

    “Makyol Yaşam’dan sonra, Makyol Santral’i de taahhüt ettiğimiz zamanda müşterilerimize teslim etmeye başladık. Müşterilerimizden aldığımız geri dönüşler bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Daire sahiplerine anahtarlarını teslim ediyoruz. Ev sahipleri projemizin avantajlarını ve ayrıcalığını yaşamaya başladı. Ticari ünitelere gösterilen ilgiden de görüldüğü üzere Makyol Santral özellikle ulusal ve uluslararası markaların odak noktası haline geldi. Makyol Gayrimenkul olarak kendi arsalarımızda iş geliştirmeye ve yeni yatırımlar ile geleceğin projelerini üretmeye devam edeceğiz.”

    Yaşamı Kolaylaştırmak İçin Tasarlandı

    Bölgeyi en iyi şekilde analiz ederek yaşamı kolaylaştırmak için tasarlanan Makyol Santral, özgün bir yapıya sahip olmakla birlikte daire tipleri, sosyal olanakları, ticari alanları ve peyzaj düzenlemesi ile fark yaratarak bölgenin en avantajlı projesi olmasıyla dikkat çekiyor. Projenin hemen yanında konumlanan; eğitim kurumları, hastane, karayolu ulaşım aksı ve yürüme mesafesinde metro bağlantısı ile gündelik yaşamın gerekliliklerini konfora dönüştürüyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.