DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mandarin Oriental, Bodrum başarılarla dolu bir sezonu daha geride bırakıyor

    Mandarin Oriental, Bodrum başarılarla dolu bir sezonu daha geride bırakıyor
    02.11.2023
    A+
    A-

    Cennet Koyu’nun eşsiz manzarası eşliğinde, her ayrıntının özenle tasarlandığı, rutinlerden uzak yeniliklerin ve sürprizlerin öne çıktığı Mandarin Oriental, Bodrum, başarılar ve ödüllerle dolu 2023 sezonuna veda ediyor.

    Cennet Koyu’nun eşsiz manzarası eşliğinde, her detayında konforla buluşan havuzlu, yemyeşil bahçeli ve geniş teraslı odaları, tam donanımlı mutfaklarıyla ev konforunu aratmayan rezidans daireleri, barbekü köşelerine ve sonsuzluk havuzuna sahip, asırlık zeytin ve çam ağaçlarının arasında bulunan göz alıcı süit ve villalarıyla dikkat çeken Mandarin Oriental, Bodrum, tatilini unutulmaz bir deneyime dönüştürmek isteyenlerin bu yıl da öncelikli adresi oldu.

    Sezonun öne çıkan projesinde Mandarin Oriental, Bodrum imzası

    Mandarin Oriental Bodrum’da bu sezonun en büyük sürprizi, Louis Vuitton’un tüm dünyada ses getiren pop-up mağazası ve otelin olağanüstü plajı “Blue Beach”in dekorasyon çalışması oldu. Bodrum’daki ikinci mağazasını Mandarin Oriental, Bodrum’da açan Louis Vuitton, otelin ana plajı olan Blue Beach’te yaptığı dekorasyonla şık bir işbirliğine imza attı. Türk rivierasının en özel noktasında yer alan ve Akdeniz stiliyle öne çıkan sıradışı güzellikteki Mandarin Oriental Bodrum’un Blue Beach plajının, Louis Vuitton tarafından dekore edilmesi, hem iki büyük markanın işbirliği hem de misafirlerin yoğun ilgisi karşısında sezonun en büyük projelerinden biri  olarak dünya medyasında yer buldu.

    Güçlü marka seçkisi ile lüks alışverişin adresi

    2023 sezonunda Mandarin Oriental, Bodrum çatısı altında yer alan markalar, özgün konseptleri ve özel kreasyonlarıyla yine dikkat çekti. Adamo, Audemars Piquet, BeeGoddess Begum Khan, Benson, Beymen, BMW, Brunello Cucinelli, Burberry, Chanel, Chopard, Dilek Hanif, Eres, Farm Rio, Fiolas, Hermes, Jacadi, Kutnia, Lando Studio, La Plage, Les Benjamins, Louis Vuitton, Meri Krutzo, Missioni, Moeva, Molu, Mufera, Orlebar Brown, Piaget, RCR, Serena Uziyel, Sevan Bıçakçı, Sır Maison, Sunglass Hut, Urartu Halıcı, Vakko, Vilebrequin markaları tasarımlarıyla seçkin konuklarına hizmet verdiler.

    İmza lezzetlerle taçlanan eşsiz tadımlar 

    Güçlü mutfak seçkisiyle çok sayıda uluslararası gastronomi ödülüne layık görülen Mandarin Oriental, Bodrum, konsept menüleri ve özgün tatlarıyla dikkat çeken restoranlarıyla 2023 yaz sezonunda da tüm dikkatleri üzerine çekti. Uzak Doğu’nun dünyaca tanınan lezzetlerini ve kokteyllerini masmavi Ege Denizi ile birleştiren Hakkasan, zengin menüsünde farklı et çeşitlerine yer veren modern steakhouse Atelier di Carne, Japon ve Peru lezzetlerinden esinlenen Nikkei mutfağına özgü sushi spesiyalleri ile hem akşam hem de öğle yemeklerini ziyafete dönüştüren Kurochan by IOKI ve IOKI on the Beach, denizin üzerindeki harika konumuyla Akdeniz ile dünya mutfaklarından lezzetleri müzik eşliğinde takdim eden Lucca by the Sea ve Lucca Beach lezzet tutkunlarına gerçek bir gastronomi şöleni yaşattı. Ayrıca Mandarin Oriental, Bodrum’un klasikleşen lezzet noktaları Mandarin BarBlue Beach Club & BarPool Bar & Restaurant ve Sofra, 2023 yaz sezonunda da seçkin misafirleriyle buluştu. Haute Couture pastane deneyimini şık sunumlarla bir araya getiren Vakko L’atelier ise çay saatlerini misafirleri için eşsiz anlara dönüştürdü.

    Başarılar ve ödüllerle dolu bir yaz sezonu

    2023 yaz sezonunda, aldığı ödüllerle de hizmet kalitesinin altını bir kez daha çizen Mandarin Oriental, Bodrum, dünyanın en prestijli seyahat platformu olan Forbes Travel Guide 2023 değerlendirmesinde Türkiye’de “Five Star” alan tek resort oldu.

    Tamamen okuyucu oylarıyla belirlenen seyahat sektörünün önde gelen global yayınlarından Conde Nast Traveler 2023 Readers Choice ödüllerinde Mandarin Oriental, Bodrum resort kategorisinde Avrupa’nın En İyi 7. Resort’u , Türkiye’nin ise En İyi Resort’u seçildi.

    Sürdürülebilirlik politikalarında her zaman öncü olan ve daha önce Mavi Bayrak, Leed Sertifikası ve Yeşil Anahtar sertifikalarını alan Mandarin Oriental Bodrum, 2023 sezonunda işletmelerin sürdürülebilir iş uygulamalarını ve yeşil taahhütlerini değerlendiren Green Check Gold belgesini de alarak, Bodrum’da bu belgeye sahip olan tek resort oldu. Mandarin Oriental, Bodrum, sürdürülebilirlik konusundaki çalışmalarını küresel GSTC kriterleri ile değerlendirilen Sürdürülebilir Turizm Programı sertifikası ile taçlandırdı ve Mandarin Oriental Otel Gurubu içerisinde bu kriterleri karşılayarak sertifikayı alan ilk otel oldu.

    Dünyanın önde gelen seyahat sektörü ödüllerinden biri olan Haute Grandeur Global Excellence Awards’tan bu yıl 16 ödül alan Mandarin Oriental, Bodrum, World Travel Awards 2023’te de toplam dört ödül alarak 2023 sezonunundaki başarısını ödüllerle taçlandırdı.

    2024 sezonu 10. yıl sürprizleriyle gelecek

    Ege’nin olağanüstü doğasındaki eşsiz lokasyonu, kişiye özel hizmet anlayışı, seçkin restoranları ve ayrıcalıklı marka seçkisiyle tatili tüm yönleriyle özel bir deneyime dönüştüren Mandarin Oriental, Bodrum, Türk rivierasının üstün hizmet kalitesini tüm dünyada temsil etmek için öncülük ediyor.

    Yeni marka işbirlikleri ve sürpriz projeler ile 2024 sezonunda 10. yılını kutlayacak olan resort, misafirlerine unutulmaz deneyimler sunarken turizm sektöründe ilklerin ve ayrıcalıkların da adresi olmaya devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.