DOLAR 32,4018
EURO 34,8101
ALTIN 2402,249
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mandarins’te yaşayan ulaşım sorununu unutacak

    Mandarins’te yaşayan ulaşım sorununu unutacak
    09.11.2017
    A+
    A-

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 4, metrobüs, metro ve Avrasya Tüneli’ne 3, Marmaray’a ise 6 dakikalık mesafede yer alan The Mandarins Acıbadem, İstanbul’un her noktasına büyük ulaşım kolaylığı sağlayacak. Avrasya Tüneli’nin Anadolu yakası çıkışındaki proje, Avrupa yakasına geçişte 40 dakikadan fazla zaman kazandırırken aynı zamanda çevreye daha az egzoz dumanı salınmasını sağlıyor.

    15 milyona dayanan nüfusu ile dünya üzerindeki 145 ülkeden daha fazla insanın yaşadığı İstanbul, yaşayan sayısı arttıkça ulaşım sorununu da en fazla yaşayan kentlerin başında geliyor. Özellikle zorlu hava koşullarının yaşandığı kış aylarında ulaşımın büyük sorun haline geldiği mega kent, konut alacakları ulaşım sorununun en az yaşandığı projelere yönlendiriyor.

    Konut tercihini en çok ulaşım etkiliyor

    Mandarins Gayrimenkulün 1.115 daireli iki etaptan, sosyal alanlardan ve 300 dükkânlı alışveriş merkezinden oluşan projesi The Mandarins Acıbadem, konut sahiplerine sunduğu imkânları ulaşım kolaylığı ile birleştiriyor. 1+1’den 5+1 dublekse kadar daire seçenekleri sunan proje eğitim kurumlarına, hastanelere ve kültür merkezlerine de araçla maksimum 12 dakikalık uzaklıkta bulunuyor. Şehrin en ünlü meydanlarından biri olan Kadıköy Altıyol meydanına 5, Bağdat caddesine 7 dakikalık mesafede bulunan projede yaşayanlara ulaşım sorunundan uzakta İstanbul’un keyfini çıkarmak kalacak.

    Arsa tercihimizde ulaşım aksları etkili oldu

    İstanbul’da birçok kentsel dönüşüm bölgesi olmasına rağmen ulaşım kolaylığı açısından bu kadar avantajlı bir başka bölge olmadığına dikkat çeken Mandarins Gayrimenkul Proje Müdürü Serdar Süsoy, “The Mandarins Acıbadem projesini inşa edeceğimiz alan konut sakinlerine ve yatırımcısına hem maddi hem de manevi açıdan avantajlar sağlamalıydı. Araştırmalarımız sonucu Kadıköy’deki Tarihi Salı Pazarı’nın bitişiğinde bulunan 150 dönümlük arsayı tespit ettik. Anadolu yakasında her yere yakın bu kadar büyük bir arsa bulmak artık çok zor” dedi. Süsoy sözlerini şöyle sürdürdü, “Özellikle Avrasya Tüneli konutların değerini yüzde 30 artırdı. Önümüzdeki yıl Gebze – Harem banliyö hattı da açılacak ve Söğütlüçeşme durağı ile aramızdaki mesafe sadece 3 dakika olacak. Konut sakinleri kış aylarında evleri ve iş yerlerine ulaşmak için zorluk çekmeyecekler. Yatırımcısı da hem ulaşım akslarına yakınlığı hem de sosyal imkânları sayesinde sürekli değer kazanan bir konutun sahibi olacak.”

    Akasya AVM’nin karşısında iki etap olarak inşa edilen proje, başta 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olmak üzere, Kadıköy Meydanı, Ünalan metrosu, Uzunçayır metrobüs durağı, Göztepe Medical Park Hastanesi, Doğa Koleji ve Doğuş Üniversitesi gibi önemli lokasyonlara yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.