DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mangal meraklısı babalara alınabilecek en güzel hediye L’unica’dan

    Mangal meraklısı babalara alınabilecek en güzel hediye L’unica’dan
    14.06.2022
    A+
    A-

    Dış mekân dekorasyonun modern temsilcisi L’unica, Babalar Günü’nde açık havanın şeflerine özel bir hediye alternatifi sunuyor. Bahçe, balkon ve teraslarda yer alabilen Napoleone Mangal’ı mangal tutkunu babalarla buluşturan L’unica, bu yaz hem açık havaların hem de sofraların vazgeçilmez eşlikçisi olmaya aday.

    Keyfine düşkün babalar için sunduğu hediye seçenekleriyle bu özel günü hem anlamlı hem de zamansız kılan L’unica, Napoleone Mangal ile yaz akşamlarını lezzetli buluşmalara dönüştürmeye hazırlanıyor. Şık olduğu kadar sağlamlığıyla da dikkat çeken Napoleone, tüm dış mekân dekorlarına uyum sağlayarak görsel bir bütünlük yakalıyor.

    Babalar bu mangalı çok sevecek

    Söz konusu mangal olduğunda usta birer şefe dönüşen babaların çok seveceği Napoleone Mangal, kolay kullanımı ve portatif tasarımıyla pişirilen lezzetleri gurme seviyesine çıkaracak tüm imkânları sunuyor. Keyifli akşamların, ailecek yapılacak sohbetlerin ve kalabalık sofraların vazgeçilmez misafiri olmaya hazırlanan Napoleone Mangal, babaların kalbini tam 12’den vurmayı başarıyor.

    Mangal ustası babalara alınabilecek en güzel hediye olan Napoleone Mangal’a L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.