DOLAR 32,5171
EURO 34,9014
ALTIN 2441,99
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Manisa Büyükşehir Belediyesi Wilo’yu tercih etti

    Manisa Büyükşehir Belediyesi Wilo’yu tercih etti

    İleri teknolojisi ile farklı kategorilerde entegre çözümler sunan Wilo, pompa sistemleriyle Türkiye’nin en prestijli projelerine katma değer sağlamaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve AVM, otel, ofis konseptiyle dikkat çeken “Manisa Büyükşehir Belediyesi AVM, Otel, İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi” projesinin yangın pompaları dahil tüm su temin sistemlerinde tek çözüm ortağı olarak Wilo tercih edildi. Dev projede, yangın sistemlerinde dünyada en çok kullanılan NFPA20’ye uygun UL listeli, FM onaylı Wilo yangın pompalarının yanı sıra atık su, sirkülasyon ve hidrofor alanlarında da Wilo ürünleri kullanılacak. Enerji verimliliği yüksek çözümleri ile projede yüksek sistem verimliliği sağlayacak olan Wilo, geniş servis ağı ile olası bir arızaya 24 saat içerisinde müdahale etmesiyle de dikkat çekiyor.

    İleri teknolojisi ve uzman kimliğiyle dünyada 148 ve Türkiye’de 28 yıldır faaliyet gösteren pompa sistemleri sektörünün öncü markası Wilo, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de prestijli projelerin profesyonel çözüm ortağı olmayı sürdürüyor. Wilo’nun birbirinden önemli projelerinin yer aldığı referans listesine, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve şehrin yeni yaşam merkezi olacak “Manisa Büyükşehir Belediyesi AVM, Otel, İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi” projesi de katıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.