DOLAR 32,5656
EURO 34,8254
ALTIN 2418,474
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Markaevi LifeClub’ın iletişim ajansı oldu

    Markaevi LifeClub’ın iletişim ajansı oldu
    27.09.2022
    A+
    A-

    Markaevi Halkla İlişkiler Ajansı, müşteri portföyüne kişiye özel bütünsel sağlık yönetimi firması LifeClub’ı ekledi.

    Kurumsal iletişim ve PR alanında birçok firma ile çözüm ortağı olarak çalışan Markaevi, Türkiye’nin ilk kişiye özel bütünsel sağlık yönetimi firması LifeClub’ın kurumsal iletişim faaliyetlerini koordine edecek.

    Bir Acıbadem Sağlık Grubu şirketi olan LifeClub Sağlıklı Yaşam Hizmetleri A.Ş., önleyici tıp yaklaşımı ile bütünsel sağlık yönetimi konusunda kişiye özel rehberlik sunuyor.

    Fiziki ve uzaktan sağlık hizmetlerinin uyumlu şekilde bir araya geldiği, yüksek seviyede kişiselleştirilmiş ve hedefli, sonuç odaklı hizmet deneyimi yaşatmak için tasarlanan “Türkiye’nin ilk kişiye özel sağlık yönetimi” yapan uygulaması 2022 yılı Mayıs ayında App Store’larda yerini aldı. LifeClub uygulaması “İyilik, Sağlık” mottosuyla sürdürülebilir sağlıklı yaşam alanında tüm ihtiyaçları bir arada sunuyor.

    Sektörde 18. yılını geride bırakan Markaevi Halkla İlişkiler Ajansı, farklı sektörlerin lider markalarına hizmet veriyor.  Markaevi, LifeClub’a stratejik iletişim danışmanlığı, medya iletişimi, kriz iletişimi, etkinlik ve proje yönetimi alanlarında hizmet verecek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.