DOLAR 32,499
EURO 34,9574
ALTIN 2429,864
BIST 9805,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marmara Barber’dan karizmatik parfüm seçenekleri

    Marmara Barber’dan karizmatik parfüm seçenekleri
    07.09.2020
    A+
    A-

    Senso Kozmetik’in ikinci kuşak temsilcileri Gözde Yorgun ve Görkem Yorgun’un sokak grafiti sanatından ilham alarak yarattığı kişisel erkek bakım markası Marmara Barber; Barber Eau de Perfume serisini sunuyor. Marmara Barber’ın Enzo, Leo ve Aldo seçenekleri bulunan Barber Eau de Perfume serisi, etkili ve kalıcı kokuları ile dikkat çekiyor.

    Barber Eau de Perfume Enzo, meyveli ve tatlı yönlerinin romantik etkisinin yanı sıra sıcacık tropikal notalarıyla iç ısıtırken, çarpıcı çiçek kokusunun etkisini hissettiriyor. Barber Eau de Perfume Leo, zengin ve kuvvetli narenciye notalarıyla harmanlanmış aromatik ve ağaç kokularını sevenlere hitap ediyor. Barber Eau de Perfume Aldo ise baştan çıkarıcı odunsu ve ferah notalara sahip.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.