DOLAR 32,4568
EURO 34,8077
ALTIN 2440,726
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marmara Barber’dan sakal ve bıyık yağı

    Marmara Barber’dan sakal ve bıyık yağı
    16.10.2020
    A+
    A-

    Senso Kozmetik’in ikinci kuşak temsilcileri Gözde Yorgun ve Görkem Yorgun’un sokak grafiti sanatından ilham alarak yarattığı kişisel erkek bakım markası Marmara Barber; sakal ve bıyıkta kullanıma uygun nemlendirici özellikli özel yağı ile dikkat çekiyor.

    Yüz kıllarının günlük bakımı için ideal olan Marmara Barber Sandal Ağacı Sakal ve Bıyık Yağı; nemlendirici özelliği ile hafif bir yağdır. Formüllü sayesinde sakal kaşıntısını ve pullanmasını azaltmaya yardımcı oluyor. Nemlendirici bileşenler kaba kılların düzgün ve pürüzsüz kalmasına yardımcı oluyor, sakal veya bıyıkların yumuşak, düzgün ve güzel kokulu olmasını sağlıyor. Tüm kıl tipleri için uygun olan Marmara Barber Sandal Ağacı Sakal ve Bıyık Yağı, taze ve ferahlatıcı bir koku içeriyor. Özel formülü sağlıklı saç ve sakal büyümesini destekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.