DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marriott International Türkiye’de üst düzey atama

    Marriott International Türkiye’de üst düzey atama
    16.11.2023
    A+
    A-

    Marriott International Türkiye bünyesinde yer alan, stil ve sanat odaklı yaşam tarzı oteli 5 yıldızlı Le Méridien Istanbul Etilere Genel Müdür olarak Sinan Udil atandı. Otelcilik sektöründe 30 yılı aşkın deneyimi, yurt içi ve yurt dışı tecrübeleriyle Le Méridien Istanbul Etilere marka ve kültür yapılanması alanlarında da liderlik edecek olan başarılı genel müdür, Kasım ayı itibariyle görevine başladı.  

    Eğitim hayatına Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüyle başlayan Sinan Udil, Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Otelcilik kariyerine yiyecek-içecek departmanıyla 80’lerin sonunda başlayarak yoğun bir tempoya giriş yaptı. Otel ve restoran operasyonlarında edindiği tecrübeyle 1992 yılında Yiyecek Müdür Yardımcısı göreviyle Sheraton Ankara’da çalışmaya başladı. Ardından 6 yıllık yurtdışı deneyiminde otel müdürlüğü görevini üstlendikten sonra Türkiye’ye genel müdür yardımcısı olarak dönüş yaptı. Kariyeri boyunca farklı zincirlerde yöneticilik yapan Udil, 2006 yılında Kazakistan’da ilk genel müdürlük görevini üstlendi.  Yurt dışında 17 yıl genel müdürlük tecrübesinden sonra kariyer rotasını tekrar Türkiye’ye çeviren Udil, Le Méridien Istanbul Etiler’in yeni genel müdürlük görevini üstlenecek.

    Kasım 2023 itibariyle Le Méridien Istanbul Etiler’e Genel Müdür olarak atanan Sinan Udil yeni görevinde, yıllarca edindiği tecrübeler sayesinde, otele ve tüm ekip arkadaşlarına liderlik ve mentorluk edecek. Evli ve bir kız babası Udil, işten geri kalan zamanlarda yemek yapmaya ve çeşitli mutfakları keşfetmeye büyük bir ilgi duyuyor. En büyük heyecanını, bu tutkusunu takip ederek dünya genelinde dolaşarak yeni mutfakları ve çeşitli pişirme tekniklerini keşfetme hayali oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.