DOLAR 32,378
EURO 34,7771
ALTIN 2394,975
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marriott Şişli’den lezzetli desteği

    Marriott Şişli’den lezzetli desteği
    08.03.2019
    A+
    A-

    İstanbul Marriott Hotel Şişli “Printemps des Artistes- PDA” Sanat ve Sosyal Sorumluluk Projesinin Lezzet Sponsoru…

    Her sene bahar aylarında farklı yerli ve yabancı sanatçıların katılımıyla gerçekleşen “Sanatçıların İlkbaharı” isimli sanat ve sosyal sorumluluk projesinin lezzet sponsorluğunu bu yıl yine İstanbul Marriott Hotel Şişli üstlendi. Bu sene 13. yılını kutlayan etkinliğin amacı hem yeni sanatçıları Türk ve uluslararası kamuoyuna tanıtarak bu sanatçılara destek vermek, hem de sergide satışı yapılan eserlerden elde edilen gelirin %30’u ile mülteci aileler için kurulan YUSRA, Payda Platformu Derneği ve Fransız Lape Hastanesi’ne bağış yardımında bulunmak.

    Ressamlar Gizem Çeşmeci, Kenan Işık, Beyza Boynudelik, İrfan Yavru, Semih Zeki, Kadir Ablak, Seydi Murat Koç, fotoğraf sanatçıları İpek Yeğinsü, Julien Aksoy, ve cam sanatçısı Kerem Öztürk’ün eserlerinin sergileneceği etkinlik 5 Nisan’da Beyoğlu’nda Saint Pulchérie Lisesi’nde başlayacak. 12 Nisan’a kadar burada devam edecek sergi Çarşamba hariç hafta içi saat 10:00 ile 14:00 arasında, Çarşamba saat 13:00’dan 17:00’a kadar ve hafta sonu 12:30 – 17:00 arasında dileyen herkes tarafından ziyaret edilebilecek.

    Açıldığı günden bu yana gerek sanat etkinliklerine verdiği cömert destek ve ev sahipliği, gerekse de çeşitli çevre ve sosyal sorumluluk kampanyalarında üstlendiği aktif rol ile adından söz ettiren İstanbul Marriott Hotel Şişli, bu anlamlı sanat ve sosyal sorumluluk projesine de etkinliğin hizmet sponsoru olarak katkı sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.