DOLAR 32,4553
EURO 34,7416
ALTIN 2440,204
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marshall, 1 Mart “Usta Günü”nü kutladı

    Marshall, 1 Mart “Usta Günü”nü kutladı
    05.03.2024
    A+
    A-

    Marshall her yıl düzenlenen “Marshall Usta Günü” kutlamalarıyla boyacı ustalarının mesleki becerilerinin ve mesleki tanınırlıklarının arttırılmasını hedefliyor

    “Renklendir Hayatı” sloganıyla hayata renk katmaya devam eden Marshall, boya mesleki becerinin ve yetkinliğin önemini vurgulamak amacıyla 10 yıla yakın bir süredir 1 Mart tarihini “Marshall Usta Günü” olarak kutluyor. Bu yılki kutlamalar için Marshall Boya ustalarla Ankara Hilton Hotel‘de düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Eğitimlerin de verildiği etkinlikte çeşitli gösteriler ve yarışmalar düzenlendi.

    Marshall, boyacı ustalarının mesleki becerilerinin ve mesleki tanınırlıklarının arttırılmasını hedefliyor ve “Marshall Usta Günü” etkinlikleriyle tüketicilerde de işinin ehli kişilerle iş yapmaları konusunda bir farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

    Marshall Pazarlama Direktörü Pınar Adabağ yaptığı açıklamada Marshall için ustaların önemini vurgulayarak, “Ustalarımızın mesleki yeteneklerinin önemini vurgulamak için her sene 1 Mart tarihini “Marshall Usta Günü” olarak kutluyoruz. Biz Marshall olarak sadece bugün değil her zaman için ustalarımızın emeklerine değer veriyoruz. Ustaların hak ettikleri takdir ile daha çok tanınmalarını, eğitim alarak ayrışmalarını çok önemsiyoruz. Tüketici ihtiyaçlarına odaklanarak geliştirdiğimiz en kaliteli ürünlerimizi duvara uygulayan ustanın tecrübeli ve becerikli olması, ürünün kendini en iyi şekilde göstermesi için çok önemli bir unsur.

    Marshall olarak ustaların mesleki tanınırlıklarını artırmak, bu meslek grubunun daha eğitimli, donanımlı ve müşteri memnuniyet odaklı işleri ile istihdam edilmeleri amacı ile çalışıyoruz. Bu çerçevede de ustalarımıza, mesleki eğitimlerin yanı sıra, davranış eğitimlerine, iş güvenliğine, ürün hazırlığından, uygulama kurallarına kadar birçok detayda eğitimler vermeye odaklanıyoruz” dedi.

    Ustamburada.com platformu ustalar ile tüketicileri buluşturuyor

    Öte yandan Marshall, nihai tüketicinin işinin ehli ustalara kolayca ulaşabilmesi için oluşturulan “ustamburada.com” platformunda ustalar ve müşterileri biraraya getiriyor. Meslek Yeterlilik Belgelendirmesini almış ustalar ile müşterileri buluşturan platformda sisteme üye olan ustalara iş olanağı yaratmaya çalışılıyor. Boya ustalarının “ustamburada.com” sistemine dahil olması gönüllülük esasına dayanıyor ve öncelikle “Marshall Clubcard”a üye olmaları ve Mesleki Yeterlilik (MYK) belgesine sahibi olmaları gerekiyor. Sisteme dahil olan ustalara Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlileri tarafından müşteri ilişkileri konusunda eğitim veriliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.