DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marshall Yılın Rengini açıkladı; “Tatlı Huzur”

    Marshall Yılın Rengini açıkladı; “Tatlı Huzur”
    04.11.2023
    A+
    A-

    Evlerimizi kucaklayan “Tatlı Huzur” yumuşacık tüylerden ve günbatımındaki bulut renklerinden ilham aldı. Yılın Rengi, tamamlayıcı renklerden oluşan Duygu Paleti, Eğlence Paleti ve Yaşam Paleti renk gruplarıyla mükemmel uyum sağlıyor.

    “Renklendir Hayatı” sloganıyla hayatımıza renk katmaya devam eden Marshall, 20 yıldır olduğu gibi bu yıl da “Yılın Rengi”ni belirledi. 2024 yılının rengi “Tatlı Huzur” olarak açıklandı. ‘Tatlı Huzur”, insanların Huzur, Berraklık, Neşe anlarına olan özleminden yola çıkarak geliştirildi. Bir evin, bir mekanın kucaklandığı hissini veren Tatlı Huzur, yumuşacık tüylerden ve günbatımındaki bulut renklerinden ilham aldı. Sakin, yumuşak, iyimser ve samimi bir renk olan Tatlı Huzur, mekanlara rahatlayıcı ve süregelen bir istikrar duygusu getiriyor.

    Renk uzmanları ile uluslararası tasarım profesyonellerinden oluşan bir ekip tarafından her yıl yapılan kapsamlı küresel trend araştırmasının bu yılki sonucu; insanların Huzur, Berraklık, Neşe anlarına olan özlemini ortaya koydu. Yılın Rengi “Tatlı Huzur” da bu özlemden yola çıkarak geliştirildi. Bir evin, bir mekanın kucaklandığı hissini veren Tatlı Huzur, yumuşacık tüylerden ve günbatımındaki bulut renklerinden ilham aldı. Sakin, yumuşak, iyimser ve samimi bir renk olan Tatlı Huzur, evlerimizi ait olduğumuz bir yere dönüştürmeye yardımcı oluyor, mekanlara rahatlayıcı ve süregelen bir istikrar duygusu getiriyor.

    Yılın Rengi ve tamamlayıcı üç renk paletinin açıklandığı etkinlikte konuşan Marshall Pazarlama Direktörü Pınar Adabağ, şunları söyledi. “Yoğun geçen hayatlarımızda ve kırılgan zamanlarda, kendimize ait bir yer edinmek her zamankinden daha önemli. Yılın Rengi Tatlı Huzur, kendinizi tamamen evinizde hissettiğiniz bir ortam, ait olduğunuz bir yer yaratıyor ve mükemmel pozitif bir atmosfer oluşturuyor. Tek başına veya üç yeni paletimizdeki tonlarla birlikte kullanıldığında, Yılın Rengi, yaratıcılık konusunda bir mihenk taşı ve tam da ihtiyaç duyulan ortamı elde etmeye yardımcı oluyor. Bu yıl, Tatlı Huzur ve yeni renk paletleriyle kombinasyon yapmak isteyenlere farklı yüzlerce seçenek sunuyoruz, herkesin kendini ait hissettiği, huzurlu ortamı bulmasına yardımcı olmak istiyoruz.”

    2024 yılının rengi olarak belirlenen ‘Tatlı Huzur”, herhangi bir odada mobilyalar için en iyi arka planı oluştururken sayısız farklı tonla mükemmel uyum gösteriyor. Marshall her yıl olduğu gibi yılın rengini tamamlamak üzere yeni ve özel renk paletleri de tasarladı. Marshall’ın 2024 yılı renk koleksiyonunu oluşturan yeni paletler müşterilerin Yılın Rengi ile uyumlu olacak farklı mükemmel kombinasyonlar oluşturacağından emin olabilecekleri renkleri seçmelerine yardımcı oluyor. 2024 için geliştirilen 3 ayrı renk palet; Duygu Paleti, Heyecan Paleti ve Yaşam Paleti olarak isimlendirildi.

    Tazelik ve sakinlik için Duygu Paleti

    Yoğunluktan kaçmak için hepimizin zihnimizi boşaltabileceğimiz, sakin hissedebileceğimiz sessiz ortamlara, kendimize ait bir alana ihtiyacımız var. Duygu Paletindeki doğal sakinleştirici tonlar, yumuşak doğal maviler, yeşiller sade bir görünüm yaratmak için ideal. Sakin huzurlu bir ortam sunan Duygu Paleti tonları çevremizdeki manzarayla uyum içinde hissetmemize yardımcı oluyor.  Tatlı Huzur yılın rengi ve bu paletteki doğal maviler ve yeşiller açık ve koyu tonlarıyla evinizdeki herhangi bir odaya huzur getiriyor ya da örneğin soluk adaçayı kombinasyonu her türlü kullanım alanına tazelik ve sakinlik kazandırıyor.

    Heyecan Paleti ışığı içeriye taşıyor

    Eğlenceli ve neşeli tonlardan oluşan Heyecan Paleti, Yılın Rengi Tatlı Huzuru ile birlikte bir dizi çarpıcı renk ve kombinasyon olanağı sunuyor. Eğlenmek isteyenler için leylakların, yumuşak pembelerin ve modern sarıların rüya gibi neşeli tonlarını sunan Heyecan Paletindeki renkler ortamı canlandırmak için en iyi seçenekleri kapsıyor, bir odaya eğlenceli, samimi ve iyimser bir ortam katıyor. Adeta ışığı içeriye taşıyan bu palet doğal ışığı artırıyor ve mekanı canlandırıyor.

    Tanıdık, sıcak ortamları özleyenlere; Yaşam Paleti

    Pembe, yumuşak kahverengi ve pişmiş toprağın doğal tonları olan Yaşam Paleti tanıdık, sıcak, doğaya yakın ve rahatlatıcı bir atmosfer sunan renk tonlarından oluşuyor. Yılın Rengi Tatlı Huzur ile birlikte kullanıldığında kendimizi evde, odada rahat ve huzurlu hissetmemize yardımcı oluyor. Uygulandığı her yeri sıcak ve

    davetkar hissettiren Yaşam Paletinin toprak tonları, sunduğu ortamla örneğin yatak odalarında sakin ve dinlendirici bir uyku alanı yaratılmasına yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.