DOLAR 32,3287
EURO 35,0757
ALTIN 2297,002
BIST 8988,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marshall yılın rengini seçti; Baharatlı Bal

    Marshall yılın rengini seçti; Baharatlı Bal

    Marshall uzmanları, zamanın ruhuna odaklanarak tüketicilerin artık daha pozitif bir ruh hali ile anı yaşama eğiliminde olduklarını belirledi ve yılın renk dekorasyon trendlerini “Let it Light in” – “Işığın Geçişine İzin Ver” ana temasıyla sundu.

    “Renklendir Hayatı” sloganıyla hayatımıza renk katmaya devam eden Marshall’ın renk tasarımcıları ekibi Eylül ayında başlayan uzun bir çalışmanın sonucunda yılın anahtar rengini belirledi: Baharatlı Bal.

    Marshall uzmanlarının 2018 yılı boyunca yaptığı anketler ve sosyal trend araştırmaları sonucunda, dünya genelinde tüketicilerin daha pozitif bir ruh haliyle, anı yaşamaya odaklandığını tespit etti. Araştırmanın sonucuna göre insanlar artık hayatlarında olumlu bir hava yaratacak arayış içinde ve hayallerine, arzularına odaklanmak istiyor.

    Evler, yaşama dair bu pozitif yeni yaklaşıma kucak açacağımız ilk yer. Marshall bu yepyeni koleksiyonunda “Düşün”, “Hayal Et”, “Sev” ve “Harekete Geç” temalı renk paletleri sunarak herkese kendi ışığını keşfetmek için rehberlik ediyor.

    Bu temaların merkezinde anahtar renk konumunda olan çok yönlü, sakinleştirici ve doğalsıcak amber tonundaki “Baharatlı Bal”, samimi bir ortam yaratırken, ortamdaki ışık ve birlikte kullanılan renk paletlerine göre daha canlı ve enerji verici alanlar oluşturuyor.

    2019 Yılın rengi Baharatlı Bal ile Işığın Geçişine İzin ver!

    Düşünmeye odaklanacağınız bir mekan için; DÜŞÜN

    Bu rahatlatıcı renk paleti ısıtıcı, bal rengi tonlarındaki yılın renginin kalbini oluşturuyor, zengin nötr renklerin ve açık pembenin dokunuşuyla, yoğun bordo ve sofistike mavi ile oluşan davetkar bir karışımla kombinlenebiliyor. Bu tonlar hep beraber derin düşüncelere dalmaya izin veren ve teşvik eden alanlar yaratıyor.

    Peşinden gideceğiniz hayaller kurmak için; HAYAL ET

    Hayal Paleti huzurlu ve olgun, yine de yumuşak ve sıcak bir palet. Romantik pudra pembesi ve mavinin nazikçe yumuşatılmış birlikteliğinin Yılın Rengi ile bir araya gelmesiyle derin ve sofistike bir görünüş sunuyor.

    Sıcacık, sevgi dolu bir atmosfer için; SEV

    2019’un en sıcak paleti olan bu grup, derin orman yeşili, cüretkar teal, yoğun terracotta gibi zengin pigmentli renklerle Baharatlı Bal ve açık nötral renklerden oluşuyor. Renklerin ahengiyle Sevgi Paleti, mutlu ve kucaklayan ‘açık ev’ atmosferi yaratmak için çok etkili.

    Daha fazla cesaret için; HAREKETE GEÇ

    Bu oyuncu ve renkli palet canlı kırmızı ve yeşil ile solgun pembe ve maviyi kombinleyerek, çıtır/gevrek (crispy) gri ve beyazı vurguluyor. Yılın Renginin altın tonları bu palet renklerinin sıcaklığını korumasını sağlıyor ve hareketliliğe ilham olacak alanlar yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.