DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2528,495
BIST 10891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marshall’dan Hollanda’ya üst düzey yönetici ataması

    Marshall’dan Hollanda’ya üst düzey yönetici ataması
    10.06.2024
    A+
    A-

    Marshall Boya’da uzun yıllar Pazarlama Direktörlüğü’nü yürüten Pınar Adabağ, AkzoNobel’in Hollanda merkezli EMEA bölgesi üst düzey yönetim kadrosuna katıldı.

    Marshall Boya’da uzun yıllar Pazarlama Direktörlüğü’nü yürüten Pınar Adabağ, gösterdiği üstün performans ve başarılı iş sonuçları sayesinde AkzoNobel Hollanda’da 1 Haziran itibariyle EMEA Bölgesi’nden sorumlu Bölge Ticari Mükemmeliyet Direktörü olarak çalışmalarına devam edecek. Adabağ’ın yeni görevi; pazarlama, ticari pazarlama, eğitim ve satış fonksiyonlarını birleştiren yeni nesil yönetim modülü olarak ön plana çıkıyor.

    Türkiye’nin lider dekoratif boya markalarından Marshall, global markası AkzoNobel ile ortak yürüttüğü insan kaynakları politikalarıyla üst düzey transferlerin yarattığı etki ve sinerjinin stratejik öneme sahip olduğunun altını çiziyor.

    Tarsus Amerikan Kolejinde lise eğitimini tamamlayan Pınar Adabağ, eğitim hayatına ODTÜ Kimya Mühendisliğinde devam etti. Üniversite yıllarından beri kariyer planını mühendislik yetilerine sahip başarılı bir pazarlamacı olmak üzerine kurgulayan Adabağ, bu doğrultuda üniversite mezuniyetinin ardından State University of NY’da MBA programına başladı. Okulda istatistik ve matematik üzerine asistanlık da yapan Pınar Adabağ Türkiye’ye döndükten sonra birçok uluslararası firmada pazarlama, ticari pazarlama, teknik eğitim ve Ar – Ge üzerine çalışmalar yaptı. Adabağ 20 yılı aşkın bir süredir çok uluslu şirketlerin pazarlama departmanında yönetici olarak bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.