DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MASFED Başkanı Aydın Erkoç aday oldu

    MASFED Başkanı Aydın Erkoç aday oldu
    16.05.2018
    A+
    A-

    Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED), Başkent Otomotivciler Derneği (BOD) ve OTONOMİ’nin Genel Başkanı Aydın Erkoç, MHP Ankara 2. Bölge’den Aday…

    Türkiye’deki otomotivcileri MASFED çatısı altında bir araya getiren, Başkent’te faaliyete geçen OTONOMİ ile de bir ilki gerçekleştiren Aydın Erkoç, MHP Ankara 2. Bölge milletvekili aday adayı oldu.

    Önceki gün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı tarafından açılan Seçim İletişim Merkezi’nin açılışına katılan Erkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada çalışmalarını topluma hizmet noktasında daha ileriye götürmek, vatana millete hayırlı işler yapmak arzusunda olduğunu ve bu nedenle aday olduğunu belirtti. 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için hayırlı olmasını temenni eden Erkoç şunları söyledi:

    “Bugüne değin yaptığımız çalışmalardan çok güzel neticeler aldık. Gerek sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalarımızla, gerekse sektörümüz için önemli adımlar attık; atılımlar yapılmasını sağladık. Ciddi başarılar elde ettik. Otomotiv sektörünü düzene soktuk, Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi OTONOMİ’yi hayata geçirerek önemli bir kazanımla birlikte örnek teşkil ettik. Şimdi Türkiye’nin tüm bölgelerinde OTONOMİ’ler açılmaya başladı. Bu başarılar bizim çalışma azmimizi de artırdı. Allah kısmet ederse bundan sonra da ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Göreve gelirsek gençlerimizin istihdamına nasıl faydamız olur, tarımda yaşanan sıkıntıları nasıl çözeriz, sanayideki sıkıntıları nasıl çözeriz, bunların çalışmalarını yapacağız.”

    Açıklamasında son yaşanan üzücü olaylara değinerek İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını kınayan Erkoç, “İslam coğrafyasında yaşanan bu üzüntüler yüreğimizi parçalıyor. Türkiye üzerinde oynanan oyunlar da bitmiyor. İnşallah bu insanlık dramı son bulur” diye konuştu.

    Aydın Erkoç Kimdir?

    Memur bir ailenin çocuğu olarak Kırıkkale’nin Delice ilçesinde dünyaya gelen Erkoç, Gazi Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi’ndeki eğitimini sürdürürken erken yaşta ticaret hayatına atıldı. Otomotiv sektörüne 1980’lerde giriş yapan Erkoç, uzun yıllar süren sektör tecrübesi ve sivil toplum kuruluşlarındaki görevleri ile önemli başarılara imza attı. Önce Ankara’daki meslektaşlarını Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Başkent Otomotivciler Derneği (BOD) bünyesinde bir araya getiren Erkoç, ardından Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu’nu kurarak Türkiye’deki motorlu araç satıcılarını aynı çatı altında birleştirdi. Dernek üyeleri ile birlikte Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi OTONOMİ’yi hayata geçirerek örnek bir model oluşturdu. Halen MASFED Genel Başkanlığı, BOD ve OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdüren Erkoç, TOBB Otomotiv Ticaret Meclisi ve MÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi. Aynı zamanda Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) Meclis Üyesi ve Motorlu Kara Taşıtı Satıcıları Komite Başkanı olan Erkoç, evli ve iki çocuk babası.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.