DOLAR 32,2865
EURO 34,7948
ALTIN 2408,863
BIST 10268,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MasterChef Türkiye haftanın ikinci eleme adayı kim oldu 4 Aralık 2019 ?

    MasterChef Türkiye haftanın ikinci eleme adayı kim oldu 4 Aralık 2019 ?
    04.12.2019
    A+
    A-

    MasterChef Türkiye 60. bölümde oynanan eleme düellosunda Batuhan ile Cemre karşı karşıya geldi. İkili Mehmet Şef’in hazırladığı yemeğe en yakın tabağı hazırlamak için mücadele etti. Oyunun sonunda hangi ismin eleme potasına girdiğine şefler karar verdi…

    Masterchef’te sona yaklaşılırken tüm hesaplar değişti. Bu haftadan itibaren Masterchef Türkiye’de yarışmacılar birbirini oylayamayacak. Bu da tüm kulis planlarını çöpe gitmesi anlamına geliyor. Artık yarışmacılar kendi göbeklerini kendileri kesecekler ve strateji yerine yemekte iyi olan kalacak. Yeni kuralların geldiği yarışmada ilk eleme adayı da ortaya çıktı.

    MasterChef’te dün akşamki dokunulmazlık oyununda Mavi ve Kırmızı takım 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için Üsküdar’da tüm vatandaşlara hizmet veren rehabilite merkezinde 11 engelli bireye yemek yaptı. Ancak oylamada beklenmeyen bir şey yaşandı. Tadımlara bakan misafirlerden birisi her iki takıma da oy kullandığı için oylar eşit çıktı. Bu durumda şefler herkesin eleme adayını belirleyecek oyuna katılmasına karar verdi.

    MasterChef’te bu akşam tüm yarışmacıların girdiği eleme adayı belirleme oyununda Danillo Şef’in kış tüneli yemeği yapıldı. Yarışmacıların kıyasıya mücadelesine sahne olan yemeği en iyi Batuhan yaptı. Ardından da Cemre, Ekin, Güzide ve Alican potaya girme tehlikesini atlattı.

    Son ikiye yemekte malzemesi eksik olan Yasin ve Rıfat kaldı. Ve şefler ilk eleme adayı olarak Yasin’i belirledi. Rıfat için de ‘kendisini toparlamazsa fazla kalıcı’ olamayacağı uyarısını yaptılar.

    MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

    Final heyecanının başladığı MasterChef’te kırmızı ve mavi takım hazırladıkları yemekleri eski yarışmacıların beğenisine sundu. Gözleri bağlı yemeklerin tadına bakan eski yarışmacılar, yapılan yemeklere puan verdi.

    MasterChef dokunulmazlık oyununda mavi takım eleme potasına gitmekten kurtuldu. Kırmızı takım ise eleme oyununda yeniden mutfağa girdi.

    ELEME ADAYI KİM OLDU?

    MasterChef’te kırmızı takım yarışmacılarından Cemre ve Batuhan eleme oyununda mücadele verdi.

    En kötü yemeği yaparak haftanın ikinci eleme adayı olan isim Cemre oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.