DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2875,158
BIST 9900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MasterChef Türkiye yarışmacılarından Emel Günoğlu kimdir nerelidir mesleği nedir?

    MasterChef Türkiye yarışmacılarından Emel Günoğlu kimdir nerelidir mesleği nedir?
    01.08.2020
    A+
    A-

    Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan Masterchef Türkiye’nin yeni bölümlerinde yarışmacılar en güzel yemekleri yapmak için büyük mücadele sarf ediyor. Takipçilerinin merakla beklediği MasterChef 2020’de bu akşam birbirinden renkli yarışmacılar vardı. En çok merak edilen isim ise Masterchef Emel Günoğlu oldu. Peki, MasterChef Emel Günoğlu kimdir, nereli? Emel Günoğlu kaç yaşında? Ayrıntılar haberin devamında…

    MASTERCHEF 2020 EMEL GÜNOĞLU KİMDİR?

    MasterChef 2020 seçmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Seçmelere katılan Emel Günoğlu bir üst tura geçmeyi başaran isimler arasında yer aldı. MasterChef 2020 2’lü düellolara kayma başaran Emel Günoğlu, sempatik tavırlarıyla izleyenlerin dikkatini çekti.

    Emel Günoğlu, MasterChef 2020 seçmelerine katılan isimler arasında yer alıyor. 26 yaşında olan yarışmacı Artvin’li ve yarışmaya Düzce’den katılıyor. Tur düzenleyen Emel Günoğlu bu turlarda yemek yapıyor.

    MasterChef 2020 seçmelerine katılan Emel Günoğlu, yarışmada verilen sürede iki yemek birden yaptı. Aslen Artvin’li olan Günoğlu yarışmaya Düzce’den katılıyor. Aşçı olan MasterChef Emel aynı zamanda turizm ve organizasyon işleri ile uğraşıyor.

    ÜÇLÜ ELEMEYE KATILDI
    Emel Günoğlu üçlü düelloya katıldı ve sonuç biraz sonra açıklanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.