DOLAR 32,5637
EURO 34,7422
ALTIN 2488,839
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MasterChef Türkiye yarışmacılarından Esra Tokelli kimdir nerelidir mesleği nedir?

    MasterChef Türkiye yarışmacılarından Esra Tokelli kimdir nerelidir mesleği nedir?
    05.08.2020
    A+
    A-

    MasterChef Türkiye’de final turuna kalan yarışmacılar arasında Esra Tokelli da yer alıyor. TV8 ekranlarından heyecanla takip edilen yarışmada yoğun talep üzerine eleme turları, önceki sezonlara göre daha uzun sürüyor. Dün başlayan final turunda MasterChef 2020’nin ana kadro yarışmacısı olacak 16 isim belirlenecek. Bu mücadeleyi veren yarışmacılardan biri olan Esra Tokelli’nin hayat hikayesi merak ediliyor, araştırılıyor. Peki, MasterChef Türkiye yarışmacısı Esra Tokelli kimdir?

    MASTERCHEF 2020 ANA KADROSU NASIL BELİRLENİYOR?

    MasterChef Türkiye’de final turuna 28 yarışmacı kalmıştı. Bu yarışmacılar, on dörderli iki gruba ayrıldı. Bu gruplarda yer alan yarışmacılar, her gün iki oyun oynayacak. İlk oyun klasik bir yemek olacak. Bu yemeği en iyi yapan altı yarışmacı, ikinci oyunda verilen bir ana malzeme ile yaratıcı bir yemek yapacak. Bu oyunu kazanan isim, MasterChef 2020 ana kadrosuna giren yarışmacı olacak. Bu şekilde her gün bir isim seçilecek.

    MASTERCHEF ESRA TOKELLİ KİMDİR?

    Esra Tokelli, 41 yaşında. Aşçı. Yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Çok iddialı olduğunu belirten Esra Tokelli, üzerinde MasterChef Esra Tokelli yazılı önlüğünü almak istediğini söyledi. Yemek yapmayı çok sevdiğini, bu yüzden zamanının çoğu mutfakta geçtiğini, bu yüzden MasterChef’e katılmaya karar verdiğini belirtti.

    Esra Tokelli, ilk turda saray mutfağından Darüzziyafe Köftesi yapmış ve bu yemekle şeflerden üç evet alan Esra Tokelli, ilk turu geçmişti.

    FİNAL TURUNA NASIL ÇIKTI?

    Esra Tokelli, üçlü düelloda Deniz Mutlu ve Veysel Yaşar ile karşılaştı. Yarışmacılardan Fransız mutfağına ait bir tost olan Croque Madame ya da Croque Mösyö yapmaları istendi. 20 dakikalık süre içinde hazırlanan bu yemeği en iyi hazırlayan isim Esra Tokelli oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.