DOLAR 32,3181
EURO 35,1104
ALTIN 2297,876
BIST 9037,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MasterChef’te kaptanlık oyununu kim kazandı

    MasterChef’te kaptanlık oyununu kim kazandı
    23.11.2020
    A+
    A-

    MasterChef Türkiye’de 15. haftanın kaptanlık oyununda yarışmacılardan çibörek yapmaları istendi. Şefler en başarılı olarak Eray, Sefa ve Ebru’nun hazırladığı çiböreği beğendi. Yapılan değerlendirmenin ardından Sefa üçüncü olurken, üç şef de oybirliği ile Ebru’yu hazırladığı çiböreği beğendiğini açıkladı. Kaplanlık oyununu böylece Ebru kazanmış oldu.
    Mavi takımın kaptanı olan Ebru, rakibi olan kırmızı takımın kaptanını Sefa olarak belirledi. İki kaptan şeflerin verdiği yemeği hazırlamak için birbirleriyle yarıştı.
    DÜELLOYU SEFA KAZANDI
    Masterchef 2020 son bölümde mavi ve kırmızı takım kaptan ve üyelerinin belli olması sonrasında haftanın ilk takım oyununda 2 önemli avantaj kazanmak için mavi takım kaptanı Ebru ile kırmızı takım kaptanı Sefa arasında kaptanlar düellosu yapıldı. Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından her iki kaptanın da yaptığı ürünler tadılarak haftanın kaptanlar düellosunu kazanan isim olarak kırmızı takım kaptanı Sefa’yı seçti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.