DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MechTalks etkinlik serisi başlıyor

    MechTalks etkinlik serisi başlıyor
    08.11.2021
    A+
    A-

    Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD), Mekanik Tesisat Mühendisleri Derneği (MTMD) ve Borusan Mannesmann ev sahipliğinde gerçekleştirilecek MechTalks etkinlikler serisinin ilk lansman toplantısı 25 Kasım 2021’de Sait Halim Paşa Yalı’sından canlı yayınlanacak. MechTalks, mekanik tesisat sektörünün bugününe ve geleceğine ışık tutacak vizyoner konuşmacıları ağırlayacak.

     TTMD, MTMD ve Borusan Mannesmann ev sahipliğinde hayata geçen ve farklı sektörlere değer katacak fikirlerin paylaşımına fırsat tanıyan MechTalks etkinliklerinin ilki 25 Kasım 2021 tarihinde düzenleniyor. Sait Halim Paşa Yalısı’ndan canlı yayınlanacak etkinliği, izleyiciler internet üzerinden takip edebilecek.

    İklim Krizi ve Pandemi Döneminde Bina Mekanik Sistem Adaptasyonu” teması ile düzenlenecek MechTalks’ta panelistler arasında Filiz Pehlivan, Mustafa Bilge, Burak Rıza Toraman, Hüseyin Erdem ve Meriç Sapçı yer alacak. Değişen iklim şartları ve post-pandemi dönemine dair öngörülerin yanı sıra geleceği bugünden yakalamak için alınacak aksiyonlar ve eylem planları üzerine panelistler değerli görüşlerini paylaşacak. MechTalks moderatörlüğünü ünlü TV sunucusu Merve Yıldırım gerçekleştirecek, AKUT Kurucusu Nasuh Mahruki ise konuk konuşmacı olarak vizyoner bir sunum yapacak.

    İzleyicilerin internetten canlı olarak izleyebileceği MechTalks sponsorları arasında Birleşim Mühendislik, Daikin, Doğu İklimlendirme, Form, İSİB, Systemair, Trox, Üntes ve Viessmann bulunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.