DOLAR 32,5868
EURO 35,0146
ALTIN 2457,163
BIST 9766,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mekanlara ayrıcalık kazandıran tasarım: Bien SeramikMia Koleksiyonu

    Mekanlara ayrıcalık kazandıran tasarım: Bien SeramikMia Koleksiyonu
    03.04.2018
    A+
    A-

    Bien Seramik’in 2018 yılına ait en yeni koleksiyonlarından olan Mia, mermerin tüm soyluluğunu yaşam alanlarına konuk ederken, sadeliğin ve doğallığın huzurunu yansıtıyor. Parlak, şık ve temizliğin en iyi ifadesi Mia Koleksiyonu, yapılarda ilk akla gelen serilerden biri olmaya aday

    Çevreye duyarlı marka Bien Seramik’in 2018 koleksiyonları tasarımlarıyla öne çıkıyor. Yapı sektörüne zengin ürün portföyü ile farklı alternatifler sunan Bien Seramik, teknik porselen karo koleksiyonunda yer alan Mia Serisi ile mekanları benzersiz kılıyor.

    60X120cm ebadında büyük ölçülerde beyaz renkte üretilen seri, mekanlarda bütünlük duygusunu hakim kılarken, aynı zamanda şık, sade ve ihtişamlı bir görünüm sağlıyor. Otellerde, avmlerde, plazalarda, yaşam alanlarında banyodan mutfağa, salondan yatak odasına kadar duvarda ve zeminde kullanım imkanı sağlayan koleksiyon mekanlara bir bütünlük kazandırıyor.

    Parlak yüzeyi ve kolay temizlenme özelliği ile ön planda olan Mia Koleksiyonu doğanın mucizevi görünümünü size ait olan bir alanda yaratıyor.

    Kaliteli hizmet anlayışı ve mekanlara kattığı değer ile adından söz ettiren Bien Seramik zengin ürün portföyü ile yapı sektörüne inovatif çözümler sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.