DOLAR 32,5733
EURO 34,8024
ALTIN 2513,538
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Melisa Özmen: ”Moda benim hayatımın en büyük ve vazgeçilmez tutkularından bir tanesi diyebilirim”

    Melisa Özmen: ”Moda benim hayatımın en büyük ve vazgeçilmez tutkularından bir tanesi diyebilirim”
    25.01.2020
    A+
    A-

    O sosyetenin en gözde isimlerinden biri! Giydiği, söylediği, tarzı ve tavrıyla her zaman ilgi odağı olan Özmen’lerin varisi Melisa Özmen ile çok özel röportaj sizlerle…

    Biz Seni Cemiyet dergilerinden zaten tanıyoruz ama Melisa Özmen kimdir? Bizlere anlatırmısın? 

    Melisa Özmen: Melisa Özmen daha 20’li yaşlarına bile basmamış bir genç kız, Doğa Kolejinden mezun olduktan sonra belli bir süre yurt dışında hem yabancı dilimi dahada çok ilerletmek hem de aile mesleğimiz olan Turizm Otelcilik konusundaki bilgilerimi geliştirmek için İngiltere’de yaşadım aynı zamanda hızlandırılmış bir eğitim aldım. İş hayatım ve düzenim buraya endeksli olduğu için üniversite hayatımı yurt dışında tercih etmedim.. Halen sık sık gel gitlerim oluyor tabii tamamen kopmuş değilim. Daha sonra geldiğimdeyse Nişantaşı Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümünde eğitim hayatıma devam etmeye başladım. Bir yandan aile şirketimizin yönetim kurulu üyesiyim eş zamanlı olarak yoğun bir iş tempom var haliyle… Çok ünlü bir cemiyet dergisinde moda üzerine köşe yazarı olduğumu da biliyorsun. Annemle birlikte kurduğumuz bir dernek olan Birumder’de gençlik kolları başkanlığı görevimi yönetiyorum aynı zamanda…

    Röportajıma ilk olarak sosyal medya hesabın ile başlayalım. İnternette çok fanın ve takipçin var bu başarının sırrı ne? 

    Melisa Özmen: Sosyal medya hesabım benim için çok değerli kendime vakit ayırabildiğim zamanlar içerisinde en çok aktif olduğum mecra Instagram hesabım. Kendime özel ve sadece kendi dünyama yer veriyorum, kendi tarzımı stilimi ve yaşamımı sevenlerime yansıtabildiğim en şeffaf platform olarak görüyorum.

    Moda, seyahat, eğlence ve lüks hayat seven herkes Melisa Özmen’i de seviyor bütün takipçilerim ve fanlarım benim için çok değerli. Şu anda 500 bine yakın takipçim var ve 100’e yakın fan sayfasına sahibim… Hepsine buradan kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum.

     

    Geleceğe dair kariyer planlamalarında neler olacak? Hedeflerin neler? 

    Melisa Özmen: Aslında şu anda kariyer ve iş olarak yeterince güzel bir noktada olduğuma inanıyorum. Yani olmak istediğim noktadayım. O yüzden geleceğe dair eğitim hayatımı tamamiyle bitirmek sonrasında tamamen şirketimize ve otelimize konsantre olmak istiyorum. Moda editörlüğüde benim için çok güzel bir deneyim ve tecrübe tabii… Zaten zevk alıp ilgi duyduğum bir alanı hobi olarak yapıyorum. Her ay çok ünlü ve işinde son derece başarılı modacılarla olan söyleşilerimi sevgili okurlarımla paylaşıyorum.. Moda benim hayatımın en büyük ve vazgeçilmez tutkularından bir tanesi diyebilirim.

    Kıyafetlerin çok tarz ve iddalı giyiniyorsun. Styling yardımı alıyor musun? 

    Melisa Özmen: Teşekkür ederim. Dediğim gibi moda benim hayatımın nerdeyse en büyük tutkusu çocukluğumdan beri en son trendleri yakından takip edip ona göre giyim tarzımı belirlerdim. Styling yardımı bu zamana kadar hiçbir zaman alma gereksinimi hissetmedim açıkcası… İddialı ve zor bulunan ender parçalar her zaman favorimdir. Pişti olmayı seven birisi değilim. Buna çok dikkat ettiğim için hiç başıma gelmiyor… Bir giydiğini bir daha giymeme klişesine katılmayanlardanım. Çünkü tercih ettiğim kombinler bir daha giyilmeyecek kadar değersiz ve sıradan değil benim için…. Giyim tarzım ve dış görünümüm yakın çevrem ve genelde herkes tarafından Paris Hilton’la çok benzetilir… Kendisini beğenirim.

    Türkiye’de en tarz bulduğun bayan kim desem? Hem cemiyetten hem ünlü isimlerlen bize örnek verir misin? 

    Melisa Özmen: Bana göre Türkiye’de en tarz bulduğum bayan annem Tülay Özmen’dir. Cemiyetteki bir çok isimin giyim tarzını beğeniyorum, zaten hepsi de stil sahibi insanlar. Cemiyetten Ender Mermerci, Eda Taşpınar, Süreyya Yalçın… Ünlülerdense kimsenin giymeye cesaret edemediği parçaları,kusursuz bir şekilde taşıyan Ajda Pekkan.. Yıllara meydan okuyan ve zevkli giyim tarzı, güzelliğiyle takdir ettiğim Nebahat Çehre.

    Seni hep şık ve lüks restoranlarda görüyoruz. Çok iyi gurmesin peki Melisa Özmen yemek yapıyor mu? 

    Melisa Özmen: Evet yapıyor tabii ki… Hemde dünya mutfağı. Evde kendim yapıp yediğim zaman bana verdiği keyif dışarda yediğim şık ve lüks olan restoranlarla kıyaslanamaz. Bunun için çeşitli yemek kurslarına gittim yapmaktan en keyif aldıklarımsa hiç tartışmasız yerli lezzetlerimizden sonra Çin ve İtalyan yemekleri olduğunu söyleyebilirim.

    Bir Umut ve Gül Derneği Gençlik Kollari Başkanısın bu derneği bizlere anlatır mısın? Bu dernek kimler için hizmet veriyor? Kurucusu ve yöneticisi kim? 

    Melisa Özmen:  Evet yaklaşık 6 yıldır gençlik kolları başkanlığı görevimi yürütüyorum. Derneğimiz yetiştirme yurdundaki kimsesiz genç kızlarımıza yardım için kurulan bir dernek. Üyelerimiz şeffaf bir şekilde direkt olarak yurda yardımlarını yapıyorlar. Kurucusu ve başkanı annem Tülay Özmen, yönetimini de aynı şekilde gençlik kolları başkanı olarak ben ve üyelerimiz yapıyoruz… Biz bir aile sayılırız.

    Bonne Vie Dergisi’nde, “Melisa’nın Moda Dünyası” isimli aylık çıkan köşe yazılarını yayınlıyorsun bizlere biraz bu köşenden bahseder misin ? Eleştirdiğin isimler oluyor mu? Köşende nelere yer veriyorsun? 

    Melisa Özmen: Bu köşemde modaya olan bakış açımı, elbise, ayakkabı ve çantalardan tutun makyaj malzemesi parfüm ve mücevherlere kadar trendleri kaleme alıyorum. Her ay değişik ve farklı bir markada çekimimi gerçekleştiriyorum giyim, mücevher ve makyaj üzerine… Olmazsa olmazımız her ay farklı isimlerle, en eski ve duayen modacılarımızla yapmış olduğum moda sohbetlerine yer vermem… Eleştirdiğim isimler olmuyor daha çok kendi stilimi ve genel olarak tam anlamıyla modanın kalbini yansıtıyorum… İsminden de anlaşıldığı gibi benim moda dünyamı yani…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.