DOLAR 32,5707
EURO 35,0077
ALTIN 2461,308
BIST 9887,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Mercedes-Benz presents Brand Who”

    “Mercedes-Benz presents Brand Who”
    05.09.2018
    A+
    A-

    Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un on ikinci sezonu, 11-14 Eylül 2018 tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek. 23 yılı aşkın süredir Londra, Sydney, Tokyo, Miami gibi dünyanın önde gelen moda haftalarıyla isim sponsorluğundan işbirliklerine farklı projelere imza atan Mercedes-Benz, isim sponsorluğunu üstlendiği tüm moda haftalarında olduğu gibi İstanbul’da da ilk sezonundan itibaren bir tasarımcıyı belirleyerek, seçilen tasarımcının defilesini sunuyor.

    Bu doğrultuda 6 senedir kesintisiz devam eden bu projenin yeni sezonunda Mercedes-Benz Türk, koleksiyonlarını düzenli olarak MBFWI çatısı altında sergileyen ve erkek giyim alanında son yıllarda Türkiye’nin en çok konuşulan markaları arasında öne çıkan Brand Who’nun İlkbahar – Yaz 2019 koleksiyonunu “Mercedes-Benz presents Brand Who” ismiyle sunacak.

    13 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek Mercedes-Benz presents Brand Who defilesi için markanın kurucu ve tasarımcıları Volkan Güzelce ve Koray Arıcı, “Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 12. Sezonunda Mercedes-Benz Türk tarafından desteklenmek çok gurur verici, heyecanlıyız ve sorumluluğumuzun farkındayız. Bu sezon enerjimizi biraz daha arttırıp bize inanan ve destekleyenler için unutulmayacak bir defile hazırlıyoruz.” sözleriyle Mercedes-Benz Türk’ün desteğinin kendileri için önemini vurguladılar.

    Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan ise “Mercedes-Benz Türk olarak, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un ilk sezonundan bu yana sektörün yaratıcı isimlerine kesintisiz destek vermekten ötürü mutlu ve gururluyuz. Bugüne dek sırasıyla Türk modasının başarılı tasarımcıları Özlem Kaya, Zeynep Tosun, Gül Ağış (Lug Von Siga), Hande Çokrak (Maid in Love), Gülçin Çengel Deniz ve Begüm Berdan (DB Berdan), Başak Cankes (Bashaques’) ve Şansım Adalı’yı (Sudi Etuz) destekledik. Bu sezon ise ilk defa bir erkek giyim markasını desteklemekten ötürü heyecanlıyız. Türkiye özellikle son yıllarda, erkek giyiminde de global ölçekte ses getiren marka ve tasarımcılar çıkarmaya başladı, bu süreci biz de MBFWI kapsamında ilgiyle takip ediyoruz. Erkek modasına güçlü bir yorum katan, kendine özgü tasarım dili ile dikkat çeken Brand Who farklı disiplinlerden ilham alarak beslenen bir tasarım diline verdiği önemle Mercedes-Benz’in temel değerlerini paylaşıyor. ‘Mercedes-Benz presents Brand Who’ ile erkek giyimine de kucak açmaktan ötürü mutluyuz.” sözleriyle bu işbirliğinin Mercedes-Benz Türk için önemini vurguladı.

    İlkbahar-Yaz 2019 koleksiyonunda Brand Who, “SUNSEEKER” sloganıyla herkesi güneşin peşinden gitmeye davet ediyor. Koleksiyonlarında yaratıcılığın ortaya çıkış hikayesini, özgün tasarımların olmazsa olmaz bir parçası olarak değerlendiren Brand Who, ışığın, enerjinin ve ilhamın kaynağını güneşte buluyor ve güneşin en beklenmedik anlarda bile köşe başından belirebileceğini vurguluyor: Güneşe ulaşan ışıklı yolda tek ihtiyacınız ise Brand Who erkeğinin stilini takip etmek.

    Plajda olmanın insana verdiğirahatlık ve arınmışlık hissini güneşin verdiği coşku ile birleştiren, bunu yaparken de mesafeli ve kendine özgü duruşundan taviz vermeyen Brand Who, İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonu güneşle insanlar arasındaki mesafeyi kullanılan kumaşlar ve ince düşünülmüş detaylarla ortadan kaldırıyor.

    Brand Who markası, 2012 yılında Volkan Güzelce ve Koray Arıcı tarafından kuruldu. Tasarım ikilisinin sektördeki deneyimleri güçlü kişilikleri ile buluştu ve ortaya erkek giyiminde yeni bir stili yansıtan, genç ve dinamik moda markası Brand Who çıktı. “Giyinmek Paylaşmaktır” mottosuyla yola çıkanve giyilebilen hikayeler yaratan Brand Who, stile dair alışılagelmiş kalıplara dair bizi yeniden düşünmeye davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.