DOLAR 32,5686
EURO 34,8038
ALTIN 2497,599
BIST 9454,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mermer, inşaat sektörü için kalıcı bir makyaj malzemesidir

    Mermer, inşaat sektörü için kalıcı bir makyaj malzemesidir
    04.08.2017
    A+
    A-

    Başkent cemiyet hayatının başarılı ismi Funda Bekişoğlu iş hayatını ve tecrübelerini tüm samimiyetiyle MAG Business okurları ile paylaştı.

     

    Mermerin inşaat sektörünün kalıcı bir makyaj malzemesi olduğunu söyleyen Funda Bekişoğlu; ülkelerin, estetik anlayışları paralelinde bu malzemeyi hizmete sunmakta olduğunu ve sektör genelinde Avrupa’nın eğitim ve teknolojide daha gelişmiş olduğunu belirtti. Ülkemiz mermerciliğinin de yıllar içerisinde çok büyük mesafeler kat etmiş olduğunu vurgulayan Bekişoğlu, “İşimde severek derinleşirim” dedi. Mermer sektörünün sabır ve dirayet istediğini söyleyen Funda Bekişoğlu, “Doğa ile mücadele içerisinde, ham taşın beğenilen işlenmiş bir ürüne dönüştürülmesi için her noktasında tecrübe ve sevgi gerekecektir. Bir heykeltıraş nasıl hayal ettiği eserini doğal taş kütlesinin içerisinden çıkartabiliyor ise, mermer üreticisi de her bir parça için aynı sevgiye ulaşarak, istenilen ürünü elde edeceğini bilmelidir” diye konuştu. Sektörde ilerlemek isteyen gençlere ham taşın doğasında olan kusurları istenilen güzellikteki ürüne dönüştürebilmek için tecrübe edinmeye zaman ayırmaları gerektiği konusunda nasihatte bulunan Bekişoğlu, “Tecrübelerinin ödülü ise, doğanın bu harika malzemesinin, yapılara kalıcı katkısının, üretene ve kullanıcısına yaşatacağı haz olacaktır. Gençlerin bu duyguyu önce kendilerinin yaşamalarını sonra da çevrelerine yaşatmalarını öneririm. Bunun yanında ister ocak veya fabrika sahibi, ister çalışan, isterse döşeme ustası olun, vizyonunu geliştirmek için, fuarlara gitmeli ve uygulama projeleri ziyaret etmelidir ” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.