DOLAR 32,5002
EURO 34,5712
ALTIN 2477,275
BIST 9552,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mermerin asaleti Doğtaş Pescara Salon Takımı ile evlere taşınıyor

    Mermerin asaleti Doğtaş Pescara Salon Takımı ile evlere taşınıyor
    14.09.2017
    A+
    A-

    Tasarımlarıyla mobilya sektöründe öncü olan Doğtaş, Pescara koleksiyonu ile mermerin sadeliğini ve asaletini evlerinize taşıyor.

    Şehir hayatının temposuna ayak uyduran modern tasarımıyla Pescara koleksiyonu evlere farklı bir hava getiriyor. Doğadan ilham alan tasarımlar ile öne çıkan Pescara, mermerin asaleti ile ceviz rengini harmanlayarak evlerde sade, şık ve bir o kadar da iddialı bir ortam yaratıyor.

    Ceviz ve mermer Pescara’da hayat buluyor

    Koleksiyona ait koltuk ve yemek odası takımına şıklık katan ceviz, antrasit rengi ile birlikte kullanılarak salonlardaki modern görüntüyü canlandırıyor. Günümüzde daralan yaşam alanlarına şık çözümler sunan Doğtaş, mermer desenini cevizle bir araya getirerek evlere sadelik ve minimalliği getiriyor.

    Yemek odasında yer alan sandalyelerde kullanılan kayın masif ve deri kumaş ise salonlara maskülen bir hava katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.