DOLAR 32,2785
EURO 34,6321
ALTIN 2412,741
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mermerin ihtişamlı dönüşünü Alfemo ile keşfedin

    Mermerin ihtişamlı dönüşünü Alfemo ile keşfedin
    07.07.2018
    A+
    A-

    Dünyanın tarzı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Alfemo, her tarza uygun, rahatlığı ve konforu en üst seviyede yaşatan zamansız tasarımlarına mermerin ihtişamını da ekledi. Alfemo’nun Arwen Koleksiyonu mermerin yaşam alanlarına modernleşerek dönüşünü ve evlere ihtişam katma işini kolaylaştırdı.

    Beyaz, Ceviz ve Mermerin Kusursuz Uyumu

    Beyaz, ceviz ve mermerin kusursuz uyumu ile keyifli vakitlere ev sahipliği yapacak yemek odanızda dingin ve şık bir stil ortaya koymanız çok kolay. Üstelik Arwen Yemek Odası’nın büyük ve küçük ebatlı yemek masası alternatifleri de var. Arwen Yemek Odası’nda yüzeylere ışıltılı imzasını atan mermer efekti ile şehirli evler yaratmanın yepyeni ipuçlarını yakalamanız da mümkün…

    Evinizin Stil Haritasına Mermeri Ekleyin

    Cevizle bronzu mermer efektiyle, beyazı ustalıkla birleştiren tasarımı ile Arwen Yatak Odası; yaşam alanınıza rahatlatıcı bir renk ve pozitif bir ışık getirecek. Konforu katlayan iç donanıma sahip 3 farklı boyutta Arwen Gardırop arasından dilediğinizi seçebilir; yatak odanızda hem çok kullanışlı hem de çok kişilikli bir tarzın keyfini çıkarabilirsiniz.

    Tüm Gözler Onun Üzerinde

    Minimal ölçüleri ile her mekana kolayca uyum sağlayabilecek, kompakt bir tasarıma sahip Arwen Yaşam Ünitesi TV keyfinizi katlarken bronz, mermer ve cevizin kusursuz uyumuyla yaşam alanınızın şıklığını tamamlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.