DOLAR 32,4155
EURO 34,7543
ALTIN 2421,967
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mermerin ışıltısı Bien Bianco Lasa koleksiyonu ile mekanlarınızda

    07.08.2019
    A+
    A-

    Ödül­lü ve yenilikçi ta­sa­rım­la­rı ile her zaman fark yaratan Bien’in Bianco Lasa Koleksiyonu 40×120 cm duvar karosu ve 60x60cm teknik porselen özellikli zemin karoları ile eşsiz mekanlar oluşturmanıza imkan tanıyor.

    Mermerin derinlikli dünyasını zeminden duvara taşıyan “Bianco Lasa” görünümü ile dikkat çeken bir koleksiyon.

    Mermerin doğasındaki en ince detayları üzerinde barındıran Bianco Lasa, Bien’in 2019 yılı yeni koleksiyonlarından. Snow diye adlandırılan kar tanesi dekofonu ve çizgili dekofonu ile farklı tasarımlar yaratmanıza olanak sağlayan koleksiyon, mekanlara eşsiz bir dinamizm de katıyor. Öncelikli olarak banyolarda tercih edilen Bianco Lasa Koleksiyonu 40×120 cm özel ebadı ile kullanım kolaylığı sunuyor. Koleksiyonun 60×60 cm ebadında teknik porselen özelliğine sahip zemin karosu da mevcut.

    ImageKoleksiyon mermerin parlak ve gösterişli halini mekanlara yansıtarak ayrıcalıklı yaşam alanları oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.