DOLAR 32,5837
EURO 34,809
ALTIN 2414,628
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MESA Bodrum, turizm liderlerini ağırladı

    MESA Bodrum, turizm liderlerini ağırladı
    16.06.2021
    A+
    A-

    Dünya Turizm Fuarı Enstitüsü’nün düzenlediği, turizmde anlatılmamış ve paylaşılacak hikayeleri bulunan ülkelerin turizmde sağlanan gelişmelerle ekonomilerini yeniden şekillendirmelerini amaçlayan ve bu yıl Bodrum’da gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na MESA Bodrum Demirbükü sponsor oldu. 10-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Forum’un teması “Lüks Seyahat ve Yatırımlar” olarak belirlendi. Ev sahipliğini Bodrum Belediyesi’nin yaptığı Forum’a MESA Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu panelist olarak katıldı. Global Turizm Forumu’na Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle başta olmak üzere hem Dünya’dan hem Türkiye’den pek çok değerli isim konuşmacı olarak katıldı.

    MESA Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, Covid-19 Sonrası Lüks Tüketim konulu panelde moderatör Arda Sayıner’in sorularını yanıtladı. Birbirinden değerli katılımcıları ağırlayan Forum’a sponsor olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten MESA Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu panelde yaptığı konuşmada “Bodrum için İstanbul’dan sonra Türkiye’nin ikinci büyük markası demek yanlış olmayacaktır. 30 yıl önce bir balıkçı kasabası görünümünde olan Bodrum, şimdi o ruhu kaybetmeden Cannes ile yarışıyor. Eşsiz koyları, doğası, güneşi, iklimi, marinası ve sosyal hayatı Bodrum’un yükselişinin en önemli etkenleri. Covid-19 sonrası ise Bodrum’a talep ciddi anlamda arttı. Bodrum, doğanın içinde sakin bir hayat sürme, evinden çalışma ve ihtiyaç halinde büyük bir şehirde gibi sosyalleşme imkanlarını bir arada sunuyor. Bu durum da bölgedeki lüks konut talebini artırıyor. Bölgede ihtiyaç duyulan yapılaşmanın doğaya saygıyla, sürdürülebilir ve özenli bir şekilde ilerlemesi Bodrum’un cazibesini daha çok artırıyor. Bu çerçevede biz de MESA olarak tüm projelerimizde olduğu gibi MESA Bodrum Demirbükü’nde de doğal malzeme kullanımı ve geri dönüşüm gibi konulara azami düzeyde önem verdik. Bodrum’un eşsiz kültürel ve doğal varlıklarını korumaya katkı sağlamayı buradaki varlığımızın vazgeçilmez bir parçası olarak görüyoruz. Bodrum, turizm sektörüne ve ülke ekonomimize değer katıyor, biz de MESA olarak bu değerin bir parçası olmaktan mutluyuz.” değerlendirmesinde bulundu. MESA, Forum boyunca açık olan sergi alanındaki standında MESA Bodrum Demirbükü projesini tanıttı ve katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Forum’un Gala Yemeği’nde MESA Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

    Global Turizm Forumu Davetlileri MESA Bodrum Demirbükü’nde

    Forum’un son günü ise Global Turizm Forumu davetlileri MESA Bodrum Demirbükü projesini gezdi, proje maketi başında proje ile ilgili geniş çaplı bilgi aldı. Davetliler ayrıca örnek villa ve rezidansları da görme fırsatı yakaladı.
    Bodrum’da çok özel bir sahile sahip MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesinin villa etabı bu yaz sahipleri ile buluşuyor. Büyüleyici tabiatı ve ulaşılabilir lüksü doğayla buluşturan mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ, MESA tarafından yaklaşık 2 yıllık bir çalışma ile “en iyi”yi hayata geçirmek üzere tasarlandı. MESA Bodrum Demirbükü, yerel-geleneksel form ve malzemeleri, çağdaş yaşam gereksinimleri ile harmanlayan bir tasarım anlayışı ile ele alındı, “Geleneksel Akdeniz Evi”nin çağdaş bir yorumu hedeflendi. Projede hem yaz hem kış kullanımına uygun 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 seçenekleri ile 196 rezidans, 5+1 ve 6+1 villa seçenekleriyle 48 villa ile toplam 244 daire yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.