DOLAR 32,4436
EURO 34,7553
ALTIN 2442,556
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Metrogarden AVM Hediye Dükkanı’yla kazandırmaya devam ediyor

    Metrogarden AVM Hediye Dükkanı’yla kazandırmaya devam ediyor
    16.07.2021
    A+
    A-

     

    Metrogarden AVM’de her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ve yılın en uzun soluklu kampanyası olan Hediye Dükkanı, alışverişi kazanca dönüştürmeye davet ediyor. 9 Temmuz’da başlayan ve 26 Eylül tarihine kadar AVM’nin 1. katında devam edecek kampanyada ziyaretçiler, Metrogarden Kart’larına topladıkları Metrogarden Puan’ları, Hediye Dükkanı’nda; küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya, ev dekorasyonu ürünlerden bisiklete kadar yüzlerce hediye arasından seçim yapabiliyor. 

    Ümraniye, Sancaktepe ve Çekmeköy’ün odak noktasında bulunan Metrogarden AVM hem ürün çeşitliliği hem de ulaşım kolaylığıyla alışverişin merkezi konumunda yer alıyor. 9 Temmuz’da başlayan ve AVM’nin en uzun soluklu kampanyası olan Hediye Dükkanı, 26 Eylül tarihine kadar 1. katta ziyaretçilerini bekliyor. Kampanya kapsamında katılımcılar, yaptıkları alışveriş sonrası Metrogarden Kart’larına topladıkları Metrogarden Puanlar’la Hediye Dükkanı’ndan dilediği ürünün sahibi olacak.

    Hediyelerin stoklarla sınırlı olduğu Hediye Dükkanı’nda ziyaretçiler topladıkları puanlarla beyaz eşya, küçük ev aletleri, ev dekorasyon ürünleri, bisiklet gibi geniş ürün yelpazesiyle yüzlerce arasından seçim yapabiliyor. Alışveriş yapıp puanlarını arttırdıkça daha fazla hediyenin sahibi olabiliyor.

    Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için; Metrogarden AVM Hediye Dükkanı

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.