DOLAR 32,379
EURO 34,723
ALTIN 2431,348
BIST 10047,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Metrogarden AVM’de minik tasarımcılar iş başında

    Metrogarden AVM’de minik tasarımcılar iş başında
    18.01.2019
    A+
    A-
    Metrogarden AVM “Minik Tasarımcılar Atölyesi” ile çocukları hem eğlenmeye hem de öğrenmeye davet ediyor. 06 -14 yaş aralığındaki çocuklar Ipad’ lerin yardımı ile Metrogarden AVM’ nin karakterini tasarlayacaklar ve dijital tasarımı keşfedecekler. 23 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında rezervasyon ile etkinliğe katılım sağlayabilirler.
    Ümraniye, Sancaktepe ve Çekmeköy’ün odak noktasında bulunan Metrogarden AVM çocuklara keyifli ve öğretici bir deneyim yaşatacak. 23 Ocak tarihinde başlayacak ve 3 Şubat tarihine kadar devam edecek etkinlikte çocuklar Ipad’ler yardımıyla dijital tasarımı keşfedecekler. Öğrendikleri bilgileri pratiğe dönüştürecek çocuklar, Metrogarden AVM’nin karaketerini tasarlayacaklar. Etkinliğe 13.000 -19.00 saatleri arasında yapılacak seanlarda 06-14 yaş arasındaki Metrogarden AVM ziyaretçileri katılabilecek.
    Etkinlik boyunca tasarlanan karakterler içerisinden ön eleme yapılacak ve seçilen karakter tasarımları 20 Şubat – 20 Mart tarihlerinde www .miniktasarımcilar .com sitesinde oylamaya sunulacak. Sonuçlar Nisan ayında açıklanacak.
    Not: Etkinliğe katılan Metrogarden Card sahipleri Hediye Dükkanı’ndan rezervasyon yaparak katılım kuponu almalıdır.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.