DOLAR 32,3946
EURO 34,5616
ALTIN 2381,93
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Metrogarden AVM’nin yeni karakterini çocuklar belirledi

    Metrogarden AVM’nin yeni karakterini çocuklar belirledi
    22.04.2019
    A+
    A-

    Metrogarden AVM “Minik Tasarımcılar Atölyesi” ile geçtiğimiz sömestrda 6 -14 yaş aralığındaki çocuklara hem öğrenip hem de üretecekleri keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yapmıştı. Çocukların tasarladığı Metrogarden’ın yeni karakteri, 23 Nisan Salı günü birbirinden eğlenceli oyunlarla tanıtılacak. Eğlence, 28 Nisan’a kadar da devam edecek.

    Ümraniye, Sancaktepe ve Çekmeköy’ün odak noktasında bulunan Metrogarden AVM

    hem ürün çeşitliliği hem de ulaşım kolaylığıyla alışverişin merkezi konumunda yer alıyor. Metrogarden AVM, 23 Nisan’da tüm çocukları yeni karakteriyle tanışmaya davet ediyor.

    Geçtiğimiz sömestr döneminde 6 -14 yaş aralığındaki çocukların katıldığı Ipad’ler yardımıyla düzenlenen tasarım etkinliğinde çocuklar, Metrogarden AVM’nin yeni karakteri için birbirinden farklı tasarımlar hazırladı. Gerçekleşen ön eleme ve akabinde www. miniktasarımcilar. com sitesinden yapılan oylamanın sonuçları 20 Nisan’da açıklanacak ve tüm çocuklar 23 Nisan’da yapılacak tanıtım etkinliğiyle yeni karakterle tanışacak.

    Çocuklar, 28 Nisan’a kadar devam edecek etkinliklerde; boyama, karaoke ve masal saati etkinlikleriyle eğlenceli vakit geçirecek. 0-14 yaş aralığında tüm çocukların katılımına açık olan etkinlikler, 13.00 – 17.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Seanslara katılım hediye dükkanından rezervasyon ile yapılacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.