DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı

    ‘Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı
    03.10.2023
    A+
    A-

    Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği ‘Meydan Ardıçlı’ projesinde geri sayım başladı. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla tamamı teslim edilecek olan dev proje, bin 681 konut ve 125 ticari üniteden oluşuyor.

    Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’, Esenyurt’un en değerli bölgesi Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa ettiği ‘Meydan Ardıçlı Projesi’nde teslim için gün sayıyor.

    Toplam 67 bin metrekare arsa üzerinde altışar ve yedişer katlı 27 bloktan oluşan projenin tamamının yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

    Toplam 150 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen dev proje ‘Meydan Ardıçlı’da toplam üç etapta bin 681 konut ve 125 ticari ünite yer alıyor. Projede; F bloklar prestij kitlesine, A ve D bloklar genç kitleye, B ve C bloklar ailelere hitap ediyor. ‘Meydan Ardıçlı’ sakinlerine 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire seçeneği sunuyor. Konutların metrekare büyüklükleri ise 41 ile 228 metrekare arasında değişiyor. Yüzde 90’ı satılmış durumda olan proje, kamuya açık alışveriş ve eğlence imkanı sunan caddeleriyle de dikkat çekiyor. Projedeki ticari alanlar ise her türlü ihtiyacın karşılanmasına yönelik şekilde hizmet veriyor.

    Konumu ve sunduğu prestij ile bölgede yeni yaşam dalgası başlatan ‘Meydan Ardıçlı’ merkezi lokasyonu ve üst düzey donanımıyla da katma değeri yüksek bir yatırım olarak dikkat çekiyor. Tam donanımlı bir sosyal tesisin hizmet verdiği ‘Meydan Ardıçlı’da, site

    sakinlerinin sosyal tesis, durak, metro ve çarşıya ulaşımını kolaylaştıran shuttle servisi ile konfor üst düzeye çıkartılıyor.

    Sanat, eğlence ve alışveriş bir arada sunuluyor

    Yatay mimarinin en güzel örneklerinden biri olarak inşa edilen Meydan Ardıçlı, geçmişin nostaljik cumbalı mimari tasarımını, bugünün modern mimarisiyle harmanlıyor. Paris’ten Roma’ya New York’tan İstanbul’a kadar dünyanın en büyük metropollerinin meydanlarından esinlenerek hayata geçirilen Meydan Ardıçlı, konumu ve donanımından aldığı güçle bölgenin sosyal hayatına üst düzey bir boyut katıyor.

    Sokak sanatçılarının eserlerini sergileyebilecekleri alanlardan, içerisinde dünyaca ünlü markaları barındıran dükkanlardan, kafe ve restoranlara kadar her türlü detayın düşünüldüğü cadde ve sokakları, su ve ışık oyunlarıyla 24 saat yaşayan projede 12 bin metrekareden oluşan yeşil alan ve yer altı otoparkları da yer alıyor. Proje yanı başında yer alan metro istasyonuyla, civardaki üniversite, hastane ve okullara yakınlığı ile de ulaşım avantajı sağlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.