DOLAR 32,4748
EURO 34,7549
ALTIN 2439,447
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Meydan okuma, tabuları yıkma ve baştan çıkarma

    Meydan okuma, tabuları yıkma ve baştan çıkarma
    08.01.2024
    A+
    A-

    Kitaplarıyla yüzbinlerce kişinin yaşamına dokunan Esra Ezmeci yeni kitabı Cüret ile okurlarına korkusuzca ve kendinin farkında olarak yaşayabilmenin yol haritasını veriyor.

    Siz yeteri kadar kendinizde misiniz? Doğanıza, ruhunuza, aklınıza köklenmiş gerçek gücünüz ve potansiyelinizin farkında mısınız? Nelere kabiliyetiniz olduğunu biliyor musunuz? Uzanıp almak istedikleriniz için ne kadar isteklisiniz? Nelere meyillisiniz, kırılmamış kabuğunuzun altında neler gizli?

    Uzman Psikolog Esra Ezmeci Cüret kitabıyla içinizde barındırdığınız gücü yeniden keşfetmenizi sağlayacak yepyeni bakış açıları sunuyor. Cesurca yaşamanız için çıkacağınız yolun başlangıç noktasında başkaları değil kendiniz olursanız arzuladığınız her şeye ulaşmanız imkânsız olmayacaktır. İşin anahtarı kendiniz olmayı seçmek ve buna cüret etmek. Peki bu nasıl olacak? Yanıtı bu kitapta!

    “Bu kitapla birlikte içsel güce uzanan yolu birlikte adımlayacağız. Eylemlerle uyumlu olmayan bir donanıma sahipseniz sürekli takılıp düşersiniz, bu nedenle bu yolda gereken tüm bileşenleri nasıl bir araya getireceğinizi konuşacağız.”

    Esra Ezmeci’nin yazdığı Cüret Destek Yayınları’ndan çıktı.

     Arka Kapak Yazısı:

    ZİHNİYETİNİZ DEĞİŞİRSE TESLİM OLMAZSINIZ, TESLİM ALIRSINIZ.

    Tüm içsel savaşların tek sebebi kendinizi yeteri kadar tanımıyor oluşunuzdur. Kendinizi tanımaksa neye cüret ettiğinizle alakalıdır, kendinize neyi değer gördüğünüzle, neyle beslenmek ve neyi büyütmek istediğinizle ilgilidir, bir o kadar neleri söküp atacağınızla…

    Kendiniz olmaya cesaret ettiğinizde başlar kişisel devriminiz ve ancak o zaman içsel gücünüzü keşfedersiniz. Bu kitapta kendi doğanız hakkındaki gerçekleri keşfetmek, beden, zihin ve ruhunuzun uyumlu bir şekilde çalışmasını sağlamak, kendinizi sabote edici düşünce ve davranış kalıplarından kurtulmak, anlam ve amaç dolu bir hayat yaratmak, duyguların kölesi olmadan sakin ve dingin kalabilmek, karanlık manipülasyon döngülerinden kurtulmak, psikolojik dayanıklılık kazanmak, yaşantınızı yeniden organize edecek yasaları kavramak, cinselliğinizin gücünü keşfedip kusursuz bir âşık olmak ve baştan çıkarmada ustalaşmak için derinlikli bilgiler, özel stratejiler bekliyor sizi…

    Korkmadan cesurca yaşayabilmek için gücünüzü elinize alma vakti. Çünkü yaşayabileceğiniz tek bir hayat var ve bu hayatı şekillendirebilmek içinse sadece bugününüz…

    Yazar Hakkında:

    Esra Ezmeci, İstanbul’da dünyaya geldi. 2008’de İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin Halkla İlişkiler bölümünde lisans öğrenimini tamamladı. 2011 yılında ise İstanbul Haliç Üniversitesi’nde Psikoloji alanında yeniden lisans öğrenimi gördü. Bölümünü birincilikle tamamlayan Ezmeci, ardından aynı kurumda Klinik Psikoloji üzerine yüksek lisansa başladı. Yüksek lisansın ardından öğrenimine, Adli Bilimler alanında doktora yapmak üzere devam etti.

    Kariyerine İstanbul Çapa Devlet Hastanesi’nin Psikiyatri bölümünde staj yaparak başlangıç yapan Ezmeci, sonrasında uzun yıllar boyunca İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde Klinik Psikolog olarak çalıştı. Ardından kendi terapi merkezini kurarak, danışanlarına profesyonel destek vermeyi sürdürdü. Bireysel danışmanlık, aile-ilişki-evlilik danışmanlıkları, ergen psikolojisi, bağımlılık tedavisi vb. alanlarda klinik hizmeti vermenin yanında özellikle “Geçmiş Temizleme Terapisi” ve konuya yönelik kaleme aldığı makaleler ve kitaplarıyla farklı kitlelere danışmanlık vermeye devam ediyor. Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın, Vazgeçilmez Olmanın Sırrı ve Beni Neden Sevmedin Anne adlı çok satan kitapların yazarıdır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.