DOLAR 32,343
EURO 35,1352
ALTIN 2240,433
BIST 8879,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Migros Aile Kulüpleri yarıyıl tatilinde çocukları bekliyor

    Migros Aile Kulüpleri yarıyıl tatilinde çocukları bekliyor
    20.01.2020
    A+
    A-

    Düzenlediği ücretsiz kurslarla bugüne kadar 195 bin kişiye hobi ve meslek kazandıran Migros Aile Kulüpleri, yarıyıl tatilindeki çocuklar için eğitim ve eğlenceyi bir araya getiriyor.

    Benzersiz hizmet kalitesiyle perakende sektörüne öncülük eden Migros, yürüttüğü projelerle müşterilerinin hayatlarına değer katmaya devam ediyor. 81 ildeki mağazalarıyla Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan Migros, 17 ildeki 27 mağazasında bulunan Migros Aile Kulüpleri’nde İlçe Halk Eğitim Merkezleri işbirliğiyle düzenlediği ücretsiz kurslarla binlerce kişiye hayalindeki işi ve hobiyi gerçekleştirme fırsatı sunuyor. Yarıyıl tatilindeki çocuklar içinde birçok farklı atölye imkanı sunan Migros Aile Kulüpleri, minik katılımcılarını da bekliyor.

    Migros Aile Kulüpleri, 195 bin kişiye ücretsiz eğitim imkanı sağladı

    Yıl boyunca ilçe Halk Eğitim Merkezleri işbirliğiyle pastacılık ve aşçılıktan; el nakışı, çinicilik, seramik boyama, resim, ebru sanatı, ahşap boyama, amigurumi, dantel anglez, takı ve deri tasarımına; İngilizce, Almanca, İspanyolca, Japonca gibi dil kurslarından; diksiyon, spikerlik, dansa kadar 99 farklı alanda ücretsiz eğitim imkanı sağlayan Migros Aile Kulüpleri, 2018 yılından bu yana 195 bin kişiye hayalindeki işi ve hobiyi gerçekleştirme fırsatı sundu. Her geçen gün daha da geliştirilen programlarla katılımcılara hayat boyu öğrenme ilkesi üzerine kurulu bir ortam sağlayan Migros Aile Kulüpleri, çocuklara yönelik de satranç, resim, gitar gibi eğitimler verilmekte.

    Migros Aile Kulüpleri, meslek edindirme ve hobi kurslarının yanında düzenlediği çeşitli aktivitelerle bireylerin yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olarak, katılımcılara deneysel ve eğlenceli bir ortam oluşturuyor. Her yaş grubundan aynı ilgi alanlarına sahip bireyler için sosyalleşme imkanı veriyor.

    Çocuklara yarıyıl tatilinde eğlenceli aktiviteler, Migros Aile Kulüpleri’nde!

    Migros Aile Kulüpleri, yarıyıl tatilinde de çocuklar için eğlenceli ve öğretici aktiviteler düzenliyor. Çocukların yaratıcı düşünme becerilerini teşvik etmek ve çevreye karşı duyarlı olmalarını sağlamak üzerine tasarlanan eğitim programlarıyla, eğlendirirken becerilerini de geliştirmeyi hedefleyen Migros Aile Kulüpleri, çocuklarla eğlenceli bir atölye çalışması gerçekleştirdi. 27 noktadaki Migros Aile Kulübüne gelen altı yüz çocuk, yetişkinlerin hazırladığı ahşap kulübeleri, eğlenceli bir ortamda bağımsız ve yaratıcı boyama teknikleriyle boyayarak belediyelerin belirlediği noktalara yerleştirdiler.

    Yarıyıl tatili boyunca İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Adana, Mersin, Antalya, Manisa, Edirne, Balıkesir, Denizli, Kocaeli, Gaziantep, Yalova ve Kayseri’de bulunan Migros Aile Kulüpleri’nde devam edecek atölyeleri kaçırmamak için acele edin!

    İstanbul’da Yarıyıl Tatili Boyunca Devam Edecek Çocuk Atölyeleri

    MMM Kadir Has Migros Aile Kulübü

    Quiling Kitap Ayracı Yapımı Atölyesi

    Mandala Boyama Atölyesi

    5M Arenapark Halkalı Migros Aile Kulübü

    Hamburger Yapımı Atölyesi

    Mandala Boyama Atölyesi

    5M Silivri Migros Aile Kulübü

    Kitap Ayracı Yapım Atölyesi

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.