DOLAR 32,3361
EURO 35,1607
ALTIN 2245,323
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MIMARSIV Selection 2017 başlıyor

    MIMARSIV Selection 2017 başlıyor
    17.04.2017
    A+
    A-

    MIMARSIV Selection, malzeme firmaları, sanatçılar, mimarlar ve yatırımcıları buluşturan özel bir etkinlik. Bu yılki konsept Art&Design, tema ise Dönüşüm. İlki geçen yıl yapılan MIMARSIV Selection, 12-13 Mayıs’ta Hasköy İplik Fabrikası’nda gerçekleşecek.

    2 gün sürecek bu özel buluşmada; Ali Doruk, Alişan Çırakoğlu, Cem Sorguç, Ertuğ Uçar, Kerem Piker, Kurtul Erkmen, Mustafa Toner, Sevince Bayrak, Sibel Dalokay Bozer ve Yasemin Keskin Enginöz sohbetleriyle yer alacaklar.

    Mekan genelinde konumlanacak Tanıl Çokşenim küratörlüğünde hazırlanan özel seçkide; Günseli Kato, Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Murat Germen, Onur Gülfidan, Ozan Türkkan, Ozan Ünal, Refik Anadol, Seçkin Pirim ve Yonca Saracoğlu eserleri yer alacak.

    MIMARSIV Selection 2017 ART&DESIGN’da, Fransa, İngiltere, İsviçre Ticaret Odaları, TSMD, IMSAD ve İç Mimarlar Odası gibi sektörel oda ve dernekler de yer alacak.

    4 bin üzerinde mimar, iç mimar, tasarımcı, güzel sanatlar fakülteleri son sınıf öğrencisi ve yatırımcının ziyaret etmesi hedeflenen MIMARSIV Selection 2017; katılımcıları DÖNÜŞÜM’ün parçası olmaya davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.