DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MİMSAN, yüksek verimli ısıtma teknolojileri ile ISK Sodex Fuarı’na katılıyor

    MİMSAN, yüksek verimli ısıtma teknolojileri ile ISK Sodex Fuarı’na katılıyor

    Isıtma sektörünün öncü kuruluşlarından Mimsan, 25 – 28 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan ISK SODEX Fuarı’nda yenilikçi ve yüksek verimli teknolojilerini sektör profesyonelleri ile buluşturacak.

    MİMSAN, yenilikçi ve yüksek verimli teknolojileri ile 25 – 28 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan ISK Sodex 2023 Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Yangın ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarına katılacak.

    Şirket, 6. salonda bulunan B02 numaralı standında; STEAMPACK paket tip buhar kazanı, Göknar serisi pelet kazanları, Premix brülörlü yoğuşmalı yer tipi sıcak su kazanını ve BK serisi katı yakıtlı manuel yüklemeli kat kaloriferlerini sektör profesyonelleri ile buluşturacak.

    Sınıfının en çevreci teknolojisi

    MİMSAN’ın fuarda yer alacak patentli teknolojisi STEAMPACK paket tip buhar kazanı, EN 12953 standardına uygun olarak, 1.600 kW’a kadar üretiliyor. Doğalgaz ve LPG ile çalışan buhar kazanı, sıfır emisyon değeriyle sınıfının en çevreci teknolojisi olarak tanımlanıyor. 4-10 bar arası işletme basıncında 500kg/h-5.000kg/h kapasite aralığında üretilen STEAMPACK’da monoblok paket içerisinde; degazör, kondens ve ekonomizörü standart olarak sunuluyor.

    Alev – duman borulu, gaz yakıtlı ve kendinden ekonomizörlü olan paket tip buhar kazanı STEAMPACKözel tasarımı sayesinde baca gazından maksimum ısı transferi sağlayıp, kazan çıkış sıcaklığını 150 °C seviyelerinin altına düşürerek, sistem verimini yüzde 95 mertebesinde tutuyor.

    Tak-çalıştır mantığı ile dizayn edilen ve şase üzerine monte edilenSTEAMPACK, bu özelliği sayesinde kolay taşıma ve kolay kurulum imkânı da sunuyor.

    Yüksek kapasite seçenekleri

    Mimsan’ın sıfıra yakın emisyon değerleri ile bireysel konutlardan endüstriyel tesislere varıncaya kadar çok geniş bir yelpazede kullanıma sunduğu PREMİX brülörlü tam yoğuşmalı yer tipi sıcak su kazanı, yüksek kapasite seçenekleri ve zarif tasarımı ile dikkat çekiyor. 1.600 kW’a kadar üretilen Premix kazan, ISK Sodex Fuarı’nda sergilenecek ürünler arasında yer alıyor.

    Isıtmada yüzde 95 verim

    Mimsan fuarda, Göknar serisi pelet kazan teknolojisini de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak. Uzun ömürlü, çevreci ve ısıtmada yüksek verim sağlayan pelet kazanlar, 25 kW ve 35 kW kapasite aralığında, iç ve dış mekân alternatifleriyle ve 4 farklı modelde üretiliyor.

    Kompakt tasarımı ile kolay kurulum avantajı; manuel veya opsiyonel olarak sunulan otomatik türbülatör temizleme sistemi ve dijital kontrol paneliyle de kullanım kolaylığı ve yüksek konfor sunan Göknar serisi pelet kazanlar, özel tasarlanan brülör sistemi ile ısıtmada yüzde 95’lere varan oranlarda verimlilik sağlıyor.

    Avrasya Bölgesi’nin lider HVAC&R Fuarı olan ISK SODEX’te bu yıl birçok inovatif ürün sergileyeceklerini belirten Mimsan Satış ve Pazarlama Direktörü Hacer İlhan Yiğit, “Dünyanın dört bir yanında ki sektör profesyonellerini bir araya getiren ISK-Sodex Fuarı’nda, bireysel konutlardan endüstriyel tesislere varıncaya kadar çok geniş bir yelpazede kullanıma sunduğumuz yüksek verimli ve yenilikçi ısıtma teknolojilerimizin büyük ilgi göreceğine yürekten inanıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.