DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Miniso mağaza sayısını artırıyor

    Miniso mağaza sayısını artırıyor
    07.06.2017
    A+
    A-

    Aksesuardan kozmetiğe, teknolojiden tekstil ürünlerine kadar birçok kategoride sürekli yenilenen yaklaşık 6 bin çeşit inovatif ürünü ile dünya genelinde 2 bini aşkın mağazaya ulaşan Japon hızlı tüketim markası MINISO, Türkiye’de mağaza yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor. MINISO, Ataşehir Watergarden AVM, Levent Kanyon, Ümraniye Meydan AVM ve Maltepe Maltepe Park AVM’den sonra Haziran ayında açacağı Akasya ve Akbatı AVM ile müşterileriyle buluşma noktasını artıracak. Ürünleri çok sevilen MINISO, önümüzdeki dönemde her aya 2 mağaza açarak, büyümesini hızlandıracak.

    MINISO, Türkiye’de yatırımlarına yeni açacağı mağazalarıyla devam ediyor. Haziran ayında Akasya ve Akbatı AVM’lerde mağaza açacak olan marka, yılın ikinci yarısında her ay 2 mağaza açarak büyümeye devam edecek.

    MINISO, Temmuz ayında İstanbul Forum ve Viaport AVM’de mağaza açmaya hazırlanırken, Ağustos ayında Vialand ve Capacity mağazalarını müşterileri ile buluşturacak. İstanbul’dan sonra tüm Türkiye’de perakende pazarında güçlenmeyi planlayan marka, Anadolu’ya açılmak için hazırlıklara başladı.

    Her hafta yenilenen, inovatif ürünler
    Kaliteli yaşamın herkesin hakkı olduğu felsefesini savunan; kendisini kaliteli, yaratıcı ve eğlenceli tasarımları, ulaşılabilir fiyatlara tedarik etmeye adamış global bir marka olan MINISO, her hafta yenilenen ürün gruplarını müşterileri ile Türkiye’de buluşmaya devam ediyor. Aksesuardan kozmetiğe, teknolojiden tekstil ürünlerine kadar birçok kategoride sürekli yenilenen yaklaşık 6 bin çeşit ürünü ile doğal, kaliteli yaşam ve ulaşılabilir fiyat politikasını benimsemiş olan inovatif Japon markası MINISO, şimdiden kendi sadık müşteri kitlesini oluşturdu. Sürekli yenilenen farklı ürünleri ve ulaşılabilir fiyatlarıyla her tüketicinin kaliteli ürünleri rahatlıkla satın almasına özen gösteriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.