DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Miniso’da ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası

    19.11.2018
    A+
    A-

    Miniso’da Black Friday indirim heyecanı başladı. Miniso sürpriz indirimlerine ek kampanyasını 2 haftaya yayarak doya doya kaliteli alışverişin tadını çıkarmaya imkan veriyor.

    Sürekli değişen 6 bin çeşidi aşkın ürünüyle alışverişe keyif katan Miniso Black Friday indirimlerini iki haftaya yayarak 19 Kasım haftası başlatıyor. Özel tasarımcıların elinden çıkan bütün ürün alışverişlerinizde İkinci ürüne % 50 indirim sunacak marka herkes doyasıya alış veriş yapsın diye 2 Aralık Pazar gününe kadar sürecek.

    En sevilen seride net % 50 indirim

    Japon devi, birçok ünlü markaya hizmet veren İtalyan kozmetik üreticisi Intercos işbirliğiyle yarattığı MINI PONI serisinde net % 50 indirim sunuyor. Ten, dudak ve göz makyajı da dâhil olmak üzere 3 kategoride toplam 37 üründen oluşan seride, özgün renk seçimleri göze çarparken, ten ürünlerinde kapatıcılığın yanı sıra yoğun nemlendirme özelliğine odaklanıldı.Hem ürünleri hem de ambalaj tasarımlarıyla dikkat çeken MINI PONI serisinin en iddialı ürünü: MAGIC CANDY LIPSTICK. Dudağın PH seviyesine göre pembe, kırmızı ve turuncu gibi renkler alan dudak balsamı, dudak parlatıcısı ve rujun mükemmel bir birleşimi olan ürünün her rengi de farklı kokuyor. Gün boyunca renk değiştiren ruj her an taze kalmak isteyenlerin en çok sevdiği ürün olmuş durumda.

    Rengimi ben seçerim diyenler için Mini Poni Kremsi Likit, cilt tonunu eşitlemek isteyenler için Işıltı veren Shell Makeup Base, ipeksi görünüme kavuşturmak isteyenler için Blurring Fondöten, en keskin hatlarını ortaya çıkartmak için rahat kontur yapma olanağı sunan Mini Poni Aydınlatıcı & Contour Stick serinin göze çarpanları arasında. Ağırlık yapmadan cilt yapısında pudra dokunuşuyla kusursuzluk isteyenler içinde Mini Poni Gözenek Giderici Smoothing Pudra seçenek sunuyor. Serinin en önemli tamamlayıcısı Cheeks In Love Allık’ların üç renkli allık renklerin karıştırılması ile elde edilen benzersiz tonu 4 farklı etkiyi bir araya getiriyor.

    Miniso çanta severleri de mutlu edecek ekstra %20 indirim veriyor. Kampanya boyunca bütün çantalarda net %20 avantajı öne çıkarken, bütün indirimlere ek her alışverişte ikinci ürün % 50 indirim sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.