DOLAR 32,5128
EURO 34,5607
ALTIN 2493,968
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mivara Luxury Resort & SPA yeni sezon için yenilendi

    Mivara Luxury Resort & SPA yeni sezon için yenilendi
    17.04.2021
    A+
    A-

     

     

    Ankara İsmail Çelik İnşaat Şirketler Grubu ve Bursa Harput Holding ortaklığıyla Bodrum’un Gündoğan koyunda 2016 yılında hizmet vermeye başlayan Mivara Luxury Resort & Spa, yeni sezon için yenilendi. Ortaklığın dünya standartlarındaki hizmet anlayışı ve yenilikçi vizyonuyla sektöre kazandırdığı otel, pandemi dönemini fırsata dönüştürerek başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı. Ramazan Bayramı’ndan itibaren misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

     

    Üst düzey hizmet anlayışıyla bölgenin sayılı tesislerinden biri olarak gösterilen Mivara Luxury Resort & Spa, ultra lux villaları ve premium residence’larının satışlarını tamamladı. Yerli turistin yanı sıra mayıs ve haziran ayları için ağırlıklı olarak Avrupa’dan, temmuz-ağustos için Ortadoğu’dan, eylül-ekim dönemi için ise BDT coğrafyasından oldukça yoğun bir rezervasyon aldı. #mostrealluxury mottosu ile yazı karşılayacak olan otel, geniş misafir kitlesiyle bölgenin ziyaretçi trafiğinin fotoğrafını çekecek.

     

    İsmail Çelik Şirketler Grubu’nun inşaat sektöründeki 45 yıllık, tekstilde Avrupa’nın sayılı üreticileri arasında gösterilen Harput Holding’in yarım asrı aşan köklü tecrübesinin bir yansıması olan Mivara Luxury Resort & Spa, pandemi koşullarında başlayacak yeni sezona çok iyi hazırlandı. 2019 ve 2020 yıllarında Tripadvisor tarafından Traveller’s Choice ve Mükemellik Ödülü’ne layık görülen Mivara Luxury Resort & Spa, yeni açılacak Uzakdoğu restoranı Minami, tümüyle değişen lobby’si, beach bölümüne eklenen açık barı, yeni Kids Club’ı, kapalı SPA’sına eklediği açık SPA’sı ve butik patisserie ile baştan sona yenilendi. Başlattığı dijital dönüşüm hareketi ve aldığı üst düzey hijyen tedbirleriyle de yeni dönem hazırlıklarını tamamladı.

     

    Pandemiyi fırsata çevirdi

    Mivara Luxury Resort & Spa olarak 2016 yılından bu yana verdikleri üst düzey hizmetle yerli ve yabancı turist açısından kemikleşmiş bir misafir kitlesine ulaştıklarını vurgulayan Mivara Luxury Resort & Spa Genel Müdürü Mete Üsküdarlı, “Turizm sektörünü oldukça zorlayan pandemiyi fırsata dönüştürerek otelimizde bir yenilenme ve dijital dönüşüm hareketi başlattık. Yapmış olduğumuz bu yatırımlarla yenilemenin ilk etabı tamamlanmış oldu. Yeni üst düzey donanımlar ekledik. Dijital bir yüze sahip olduk. Uzakdoğu restoranımız Minami’yi  bu sene sezonla birlikte açıyoruz. Beach bölümüne açık bar, kapalı SPA’mıza açık SPA ekledik. Lobby kısmını yeniledik. Yeni Kids Club ve butik patisserie ile yeni yüzümüzü tamamladık. Aldığımız üst düzey hijyen tedbirleriyle de yeni döneme çok iyi hazırlandık” diye belirtti.

     

     

     

     

    Ultra lux villa ve residence’larının satışları tamamlandı

    İlave yatırımların bir neticesi olarak pandemiye rağmen yeni sezon rezervasyonlarında ciddi bir artış yaşandığına işaret eden Mete Üsküdarlı, şu açıklamada bulundu: “Daha sezon açılmadan özellikle yurtdışından yüksek bir rezervasyon talebi aldık. Ultra lux villalarımızın ve residence’larımızın satışlarının tamamladık. Üst düzey hizmet kalitemizden gelen gücümüzle yurt dışı partnerlik görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Conde Nast Traveller ve Travel & Leisure listelerinde de yer almayı hedefliyoruz. Leading Hotels of the World ile flört halindeyiz. Tahminlerimize göre 2022 sezonunda işbirliğimizi başlatmış olacağız. Gündoğan koyunda yer alan konumumuz, konaklamanın yanı sıra beach ve restoran hizmetlerimizdeki talebi de dinamik kılıyor. Dışarıdan da yoğun olarak günü birlik beach misafiri ağırlıyoruz. Koyumuza yanaşan teknelere üst düzey hizmet sunuyoruz. Son yıllarda Bodrum’un iyi bir iyi bir düğün destinasyonu haline dönüşmesi karşısında, fark yaratan düğün organizasyonlarımızla bölgede bu alanda da öncü bir konumdayız.”

     

    Avrupa, Ortadoğu ve BDT coğrafyasından rezervasyon trafiği

    Mivara Luxury Resort & Spa olarak Sağlık Bakanlığı, Turizm ve Kültür Bakanlığı, Bilim Kurulu ve WHO Dünya Sağlık Örgütü’nün izinden giderek aldıkları tedbirlerle yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını kaydeden Mete Üsküdarlı, “Otelimizde hijyen, sosyal mesafe, sağlıklı ve güvenilir gıdaya erişim ile dezenfeksiyon önlemlerimizi aldık. Misafirlerimize kaygıdan arındırılmış, sağlıklı, huzurlu, konforlu ve huzurlu bir tatil vaat ediyoruz. 5 yıldır sezonun her ayında farklı bir misafir kitlesine hizmet veriyoruz. Bu seneki rezervasyonlarda da aynı kitle ile karşı karşıyayız. Yerli turistin yanı sıra mayıs ve haziran ayları için ağırlıklı olarak Avrupa’dan, temmuz-ağustos için Ortadoğu’dan, eylül-ekim dönemi için ise BDT coğrafyasından oldukça yoğun bir rezervasyon trafiğiyle karşı karşıyayız” dedi.

     

    #mostrealluxury mottosu ile yazı karşılayacak

    Bodrum Yarımadası’nın kuzey kıyısında yer alan Gündoğan’da bembeyaz kumsalı, özel locaları ve dışarıdan misafir kabul etme ayrıcalığı ile Bodrum’un önde gelen tesislerinden biri haline dönüşen otel, başlattığı yenilenme çalışmalarına dijital dönüşümü de ekledi. Dijital satış ve pazarlama alanında atağa kalkarak yeni bir dijital yüz ile sezona hazırlandı. Sezona #mostrealluxury mottosu ile başlayacak otel; damaklarda tat bırakacak yeni Uzakdoğu restoranı Minami, yeni çocuk kulübü, yaz sıcaklarına keyif katacak yani barı ve diğer tüm yenilikleriyle yazı karşılayacak.

     

    Lüks, ihtişam, konfor ve ferahlık

    Farklı ve kendine özgü mimarisi, doğanın içindeki konumu, fark yaratan hizmet anlayışıyla misafirlerine lüks ve ihtişamın yanı sıra üst düzey konfor ve ferahlık sunan Mivara Luxury Resort & Spa, 9 bin metrekarelik alanda, 72 oda ve 2 villasıyla hizmet veriyor. Standart odaların 40 metrekare olduğu otelde; 80 metrekare ile 125 metrekare arasında değişen büyüklüklerde jakuzili özel teraslı, giyinme odalı, salon ve çift banyolu lux residence’lar da yer alıyor. Her biri 700 metrekare büyüklüğünde olan, 9 yatak odalı, özel havuz ve bahçeye sahip villalarda da 5 yıldızlı hizmet sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.