DOLAR 32,3315
EURO 35,1042
ALTIN 2308,444
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mobilya sektörünün değişmeyen lideri İstikbal Mobilya İstanbul Furniture’da

    Mobilya sektörünün değişmeyen lideri İstikbal Mobilya İstanbul Furniture’da
    07.11.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal Mobilya, her yıl olduğu gibi 2019’da da Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan Furniture İstanbul’da yerini aldı. İstikbal mobilya trendlerini belirleyen 23 farklı ürünüyle fuar süresince 8. Hall’ de 1.200 metrekarelik alanıyla yurtiçi ve yurtdışından fuar katılımcılarıyla buluşuyor.

    Bu yıl İstikbal yatak grubu ile de 6. Hall’de yeni yataklarının tanıtımını gerçekleştireceği özel bir stand kurguladı. İstikbal yatak ürün grubunda geleceğin teknolojisi olan Graphene teknolojisi ile üretilen Graphene teknolojili ve 2019 yılında satışa çıkacak olan yeni yataklarını tanıtacak.

    İstikbal Avrupa’nın en büyük mobilya üreticisi olarak 2019 yılında da koleksiyonlarıyla mobilya sektörüne yön verecek. İstikbal 2019 mobilya koleksiyonu ile yemek odasından oturma grubuna, yatak odasına, yatak, tekstil ve halıya kadar, bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya ürünlerini her kesimden kullanıcının beğenisine sunacak.

    Bu yıl koleksiyonlarında krem tonlardan, dünyada trend renkler arasında olan Antrasit veya Lacivert gibi birçok farklı rengin kullanıldığı, klasik ürünlerden en modern tarzlara kadar her kesime eden tasarımlarını tüketicilerin beğenisine sunacak.

    Tüm dünyada tanınan, marka bilinirliği en yüksek mobilya üreticisi olan İstikbal yeniliklere açık, tüketicilerinin ihtiyaç ve beklentilerine uygun ürünleri modern bir anlayışla; kalite, konfor ve estetiği harmanlayarak üretir. İstikbal, geniş ürün yelpazesi, şık ve kaliteli ürünleriyle 2019’da da tüketicilerin en beğendiği marka olmaya devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.