DOLAR 32,5559
EURO 34,8907
ALTIN 2440,229
BIST 9726,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MOD Bahçelievler’de daire başına 60 metrekare yeşil alan düşüyor

    MOD Bahçelievler’de daire başına 60 metrekare yeşil alan düşüyor
    27.03.2017
    A+
    A-

    Bahçelievler’de bahçeli yaşamı hayata geçiren MOD Bahçelievler, farklı ağaç ve bitki türleriyle düzenlenecek 5.000 metrekarelik peyzaj alanı ile sakinlerine kent içinde doğa ile iç içe yaşama imkanı sağlıyor.

    Kent içindeki arsalarda imar alanının geniş tutulması ve yeni yapılan markalı konut projelerinde otoparkın neredeyse bina dışındaki tüm alanı kaplaması nedeniyle bahçeli yaşam apartman hayatından giderek uzaklaşıyor. Yatay yerleşim planına sahip olarak az katlı tasarlanan MOD Bahçelievler ise 5.000 metrekarelik geniş peyzaj alanı ile yeşilin her tonuna ev sahipliği yapıyor.

    Üç blokta 84 dairenin bulunduğu MOD Bahçelievler’de daire başına 60 metrekare yeşil alan düşüyor. Farklı ağaç ve bitki türleriyle düzenlenecek olan peyzaj alanına bahçe katlarından doğrudan geçiş sağlanırken, dairelerin balkon ve terasları da peyzaj alanına bakacak şekilde konumlandırılıyor.

    Geniş yeşil alan, geniş ölçekli daireler
    Basın Ekspres Yolu’nun gözde markalı konut projeleri arasında yer alan MOD Bahçelievler, beş dönüm yeşil alanı, aile yaşamına uygun geniş ölçekli daireleri, ferah daire planı, balkonlu yaşamı, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları gibi imkanları nedeniyle ağırlıklı olarak oturum amaçlı tercih ediliyor.

    Bölgedeki markalı konut projelerinde yaygın olarak görülen küçük daire modelinin aksine MOD Bahçelievler aile yaşamına uygun olarak geniş ölçeklerde tasarlanıyor. Projedeki 2.5+1 dairelerin brütü 163 m2, iki seçeneği bulunan 3.5+1 dairelerin brütleri 184 m2 ve 187 m2, 4.5+1 dairelerin brütü 221 m2 olarak değişiyor. MOD Gayrimenkul, metrekaresini 4.950 TL’den satışa sunduğu daireler için %0 faiz ve %10 indirim imkanı da sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.