DOLAR 32,4919
EURO 34,922
ALTIN 2437,91
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Modern mutfaklarda dünya devlerinin tercihi Yorglass Beyaz Eşya

    Modern mutfaklarda dünya devlerinin tercihi  Yorglass Beyaz Eşya
    28.07.2020
    A+
    A-

    Camın estetik ve fonksiyonelliğini Bolu ve Eskişehir’de kurulu, her biri kendi alanına odaklı üretim tesislerinden dünya mutfaklarına taşıyan Yorglass Beyaz Eşya, dünyanın en önemli markalarının tercihi olmaya devam ediyor. Pişirici cihazlar için farklı cam tipleri, kalınlık ve uygulama şekilleri ile fırın üst, ön ve iç camları, pano camları ve ocak bek tablası camları üreten Yorglass Beyaz Eşya, ürünlerini Avrupa’nın pek çok ülkesine ihraç ediyor.

    Türkiye’de hemen her evde kullanılan beyaz eşyaların camlarında imzası bulunan Yorglass Beyaz Eşya, pişirici camlar, buzdolabı camları ve kombi camları olarak 3 ana grupta özel cam çözümleri sunuyor. Beyaz eşya sektöründe dünya devlerinin tercihi Yorglass Beyaz Eşya, pişirici cihazlar için farklı cam tipleri, kalınlık ve uygulama şekilleri ile fırın üst, ön ve iç camları, pano camları ve ocak bek tablası camları üretiyor.

    Yorglass Beyaz Eşya, sektör ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda da üretim yapabilmesiyle fark yaratıyor. İstenilen ölçü ve miktarda hat üstü delik prosesi, farklı hammadde seçenekleri, çok hassas ve temiz üretim prosesleri, çoklu baskı üretim opsiyonları ile hizmet veren Yorglass Beyaz Eşya, modern mutfaklara şıklık ve konfor katıyor.

    Sektörün ilk online izlenebilen ve kesintisiz pano camı üretim hattı

    Yorglass, epoksi kaplı zemine kurulan, Endüstri 4.0 altyapısına uygun, pano camı üretimine özel tasarlanan hattı ile kapalı ve pozitif basınç sistemli baskı odaları gibi pek çok yeniliği müşterileriyle buluşturuyor. Yorglass Beyaz Eşya’nın ürün portföyünde yer alan ocak camları, fırın proseslerinde kullanılan termal kamera sistemleri, fırın çıkışında özel yıkama ve ekipmanlar ile güçlendirilerek, camda potansiyel kırılmaların önüne geçiliyor. Zengin renk seçeneğinin yanı sıra sektörün ilk online izlenebilen ve kesintisiz – tek akışlı pano camı üretim hattına sahip olan Yorglass, normal cama göre 5 kat daha güçlü olan temperli cam üretiminde de kalitesiyle ön plana çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.